Muusikoiden.net
21.06.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 20.07.2009 - Dora Bleu


Päivämäärä:ma 20.07.2009
Esiintyjät:Dora Bleu

Hei

Paikka:Oulu, PSK Kaupunni
Lisätietoja:Maanantaina 20.7 saapuu ravintola PSK:hon vieraita kaukaa. Viikonloppuna Inarin kokeellisen musiikin festivaaleilla esiintyneet Dora Bleu (Montreal) ja Hei (Vaasa) avaavat Paskakaupunni ry:n avantgardistisemman keikkaosaston Chambre Blanc-klubin nimellä.

Dora Bleu on Montrealissa majaa pitävän Dorothy Gellerin alias. Hän esittää minimalisitista, haurasta, koskettavaa ja kantaaottavaa modernia folk-musiikkia akustisella kitaralla ja lauluäänellään. Doran edellinen yhtye From Quagmire julkaisi levyjä maineekkaalla amerikkalaisella VHF-yhtiöllä (mm. Flying Saucer Attack, Vibracathedral Orchestra), Dora Bleun tuorein livelevy ilmestyi puolestaan suomalaisen Ikuisuus-yhtiön toimesta. Tällä levyllä soittaa myös kontrabasisti Alexandre St-Onge (mm Shalabi Effect, Feu Thérèse). Dora on osa sitä perin kiintoisaa Montrealin undergroundia josta mm Godspeed You Black Emperor ja Constellation Records ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa.

http://www.myspace.com/dorableu

Hei on vaasalaisen Heikki Järven vuodesta 2002 luotsaama ambient/drone-muodostelma joka yhdistää minimalistisia sävellyksiä ja improvisaatiota taianomaisen äänivallin etsinnässä. Pohjalta löytyy useimmiten baritonikitara, vanhat sähköurut sekä röykkiö luuppereita ja efektejä. Vuosien varrella keikkakokoonpanoissa on ollut mm. jousi- ja puhallinosastoa; kesällä Hei soittaa soittaa 1-3 hengen kokoonpanolla, mukanaan kenties viulisti ja/tai klarinetisti. Hei on soittanut keikkoja mm vallatussa talossa The Molen kanssa, rock-klubeilla Magyar Possen ja Cult of Lunan lämppärinä, kokeellisen musiikin festivaaleilla suomessa ja ruotsissa samalla lavalla mm Murcofin ja Islajan kanssa. Heikki on myös tehnyt sähköisiä kollaasikatkelmia ja soittanut urkuja Suomen ykkösgrindcore-bändi Rotten Soundin Exit- ja CTC-levyille.

http://www.myspace.com/heiei

Näiden lisäksi DJ Aleatorinen koittaa kaivella jostain esille tarpeeksi daideellisia humina-, surina-, ja nuotiokitaranrämpyttelylevyjä alustukseksi ja soittelee niiltä mitä sattuu.

Levyt lähtee pyörimään seiskalta, liput 4 ¤ (yhdistyksen jäsenille 3 ¤).
Internet:http://www.myspace.com/dorableu
http://www.kaupunni.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti