Muusikoiden.net
16.12.2017
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 18.07.2009 - Jamppa Kääriäinen es. Jaakko Teppoa


Päivämäärä:la 18.07.2009
Esiintyjät:Jamppa Kääriäinen es. Jaakko Teppoa

Tommy Huovinen es. Juicea
Veljekset Goodman

Paikka:Luumäki, Lomakeskus/Happy-Pappa Rokkaa ja Poppaa
Lisätietoja:TRIPPUUTTINA JUICEA, JAAKKO TEPPOA JA IRWINIÄ

Lauantainen festivaali-ilta mennään suurten suomalaisten lauluntekijöiden musiikin parissa. Iltaa voisi kutsua varsinaiseksi kansanmusiikki-illaksi.

Ensimmäisenä lavalle astelee todellinen huumorimusiikin taitaja, kun Jamppa Kääriäinen ottaa kansantaiteilija Jaakko Tepon tuotannon käsittelyyn. Tämä soolouralle lähtenyt HalavatunPappojen entinen solisti, jos kuka taitaa savolaismusiikin ja –huumorin salat tuhansien keikkojen kokemuksella. Niin kuin mies itse keikastaan sanoo, tiedossa on Jaskoo ja paskoo.

Seuraavaksi arvoiseensa käsittelyyn pääsee yksi suurimmista, kun Tommy Huovinen ottaa kitaransa käteen ja alkaa tulkita Juice Leskisen tunnetuksi tekemiä sävelmiä. Huovinen on pitkänlinjan muusikko, jonka omatkin levytykset ovat kolkutelleet listoja ja saaneet mukavasti radiosoittoa eri kanavilla. Huovinen ehti aikoinaan jopa ystävystyä Juicen kanssa harjoitettuaan toimittajan ammattiaan tekemällä mm. tv-dokumentin ja useampituntisen radiohaastattelun Juicesta joitakin vuosia sitten ja viettäen pitkiä aikoja mestarin seurassa.

Illan viimeisenä orkesterina soittaa lappeenrantalainen, vähintäänkin kyseenalaisen maineen maailmalta hankkinut Veljekset Goodman Irwin-shou. Reteesti vaan kiertueella ympäri suomea remunnut kansanmusiikki-yhtye, jonka lievästi sanottuna omintakeinen tyyli Irwinin musiikin esittämisessä on tuonut jopa ansaitsematonta menestystä keikkarintamilla. Suosiota on riittänyt ja riittänee, jos vain poikien kunto ja paikat kyseistä menoa jatkossakin kestävät.

Tapahtuma alkaa Taavetin Lomakylässä molempina iltoina klo 20.00
Internet:http://www.jakes.fi/pa … mppa-kaeaeriaeinen.php
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti