Muusikoiden.net
15.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 05.04.2024 - Niina Annika


Päivämäärä:pe 05.04.2024
Esiintyjä:Niina Annika
Paikka:Tampere, Kahvilakauppa
Lisätietoja:Niina Annika on Joensuulaistunut äänihoitaja, sekä laulaja ja lauluntekijä. Hänen musiikkiaan voisi kuvailla suomenkieliseksi folk- ja juurimusiikiksi, jossa on mukana alkukantaisia ja voimakkaita, mutta lempeästi tunteita herättäviä sävyjä ja elementtejä. Laulut ovat usein luontoaiheisia ja teksteissä käsitellään ihmisenä olemista ja inhimillisiä tunteita. Upeasti eteenpäin rullaavat kappaleet pitävät kuulijansa otteessaan aina alusta loppuun asti.

Niinan musiikissa yhdistyvät pop- ja kansanmusiikin piirteet, sekä magia. Osa kappaleista on jopa loitsumaisia ja hypnoottisia voimalauluja, jotka voivat johdatella kuulijan itsetutkiskelun ja eheytymisen äärelle. Hänen musiikissa ja laulussa on jotain ikiaikaista viisautta ja taikaa, joka on parhaimmillaan juuri livenä. Mikäli sinulla on mahdollisuus tulla paikan päälle kokemaan tämä ainutlaatuinen elämys, niin sitä ei kannata jättää väliin.

Niina Annika on ehtinyt julkaista vuosien aikana useita studionauhoituksia. Viime vuonna julkaistu 9 kappaletta sisältävä debyyttialbumi ”Kalliota vasten” on kuultavissa suoratoistopalveluista.

Tapahtuma on ilmainen. Keikka alkaa klo 18.Saavuthan ajoissa paikalle, sillä paikkoja on vain rajoitetusti.

Osoite: Satakunnankatu 12, 33100 Tampere.
Internet:https://www.instagram.com/niinaannikamusic/
http://www.kahvilakauppa.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!