Muusikoiden.net
26.02.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 16.02.2024 - Idän voima


Päivämäärä:pe 16.02.2024
Esiintyjät:Idän voima

Lätsä
Santeri Sihvonen & Karjalan Konnat

Paikka:Helsinki, Playhouse Bar
Lisätietoja:Lätsä, Idän Voima, Santeri Sihvonen & Karjalan Konnat (levyjulkkarit)

Folkrock-tulokas Santeri Sihvonen & Karjalan Konnat juhlistaa Mitenpä tää menikään? -esikoisalbumin julkaisua Vallilan Playhouse Barissa 16.2. Samassa illassa esiintyvät Suomen rock- ja indiekentän merkittävimpiin yhtyeisiin lukeutuvat Lätsä ja Idän voima.

Ovet aukeaa klo. 20

Liput ovelta 10e.

SANTERI SIHVONEN & KARJALAN KONNAT

Tuoreen folkrock-yhtyeen musiikin keskiössä ovat lauluntekijä Santeri Sihvosen ihmisyyttä, sosiaalista ja yhteiskuntaa tarkastelevat tarinalliset sanoitukset. Tunnusomaista yhtyeen musiikille ovat tarttuvat laulu- ja huuliharppumelodiat, juurimusiikille ominainen bändisoitanta sekä lap steel -tunnelmointi. Yhtye julkaisi Mitenpä tää menikään? -esikoisalbuminsa 10.1.24.

LÄTSÄ

Lätsä on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Hän rakentaa siltaa kotimaisen indien ja klassisen suomi-rockin välille otteella, jossa kuuluu tuore energia ja oma ääni. Lätsän suitsutettu debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020. Helmi Levyt julkaisi lokakuussa 2023 yhtyeen odotetun toisen albumin II, joka sai kriitikoilta hyvän vastaanoton.

IDÄN VOIMA

Ville Niemisen sooloprojektista jo täysikokoiseksi orkesteriksi kasvanut Idän Voima tarjoaa oman näkemyksensä perihämäläisestä melankoliasta ja toivottomasta romantiikasta rautalankaan, jytään, sekä vakosamettiseen psykedeliaan verhoiltuna. Yhtyeen kappaleet ovat keikkuneet suosituilla Spotify-listoilla ensimmäisestä julkaisusta as
Internet:https://open.spotify.c … 5x_ZYQL2RPuouwELnXIqsA
https://www.facebook.com/playhousebarvallila
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!