Muusikoiden.net
02.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 16.12.2023 - Saa kiljua


Päivämäärä:la 16.12.2023
Esiintyjät:Saa kiljua

Kolaus
Uraaniputki

Paikka:Oulu, 45 Special
Lisätietoja:Saa kiljua
Saa kiljua on muusikkokaverusten musiikillinen puuhamaa, jossa punk ei kuole koskaan ja rokki on pahimmillaankin parasta. Melodista punkkia soittavan bändin lyriikat liikkuvat kaljanjuonnista masennukseen ja päivänpolitiikasta absurdeihin tarinoihin.

– Fingerpori-henkeen nimetty bändi ei ota itseään turhan vakavasti, mutta ei yhtyeessä pelkästä läpästäkään ole kyse, laulaja Tiina Vaattovaara paljastaa.

Musiikillisesti monipuolinen bändi on saanut vaikutteita hyvin erityylisiltä punkbändeiltä (mm. NOFX, Pelle Miljoona, Descendents, No Shame, Rancid, The Distillers, Turnstile). Tyylillisesti yhtyeen musiikki on perinteistä melodista punkkia, jossa on kuitenkin myös koukkuja ja vaihtelua.

Vuoden 2023 aikana yhtye on keikkaillut eri puolella Suomea ja esiintyi kesällä mm. seuraavilla festareilla: Qstock, Hässäkkä-Päivät, Kyyvesi Punk, Ostarifestari. Tulevaisuudessa bändi toivoo pääsevänsä kiljumaan lukuisille klubi- ja festarikeikoille ympäri Suomen.

Kolaus
About Lahtelaista. Kolaus on ku kierrepotku omaan päähän. Hetki menee, mutta siitä tokenee kyllä.

Uraaniputki
Uraaniputki on vuonna 2019 Oulussa perustettu uuden aallon rockyhtye, jonka juuret ovat vahvasti garage, indie ja punk estetiikassa. Kesä on kulunut kiireisesti debyyttialbumin valmistelun merkeissä ja kolme sinkkulohkaisuakin on ehditty jo julkaisemaan. ”Keikoilla tunnelma voi seilata kunnon tykityksestä aina päätä nytkäytteleviin grooveihin ja seesteiseen tunnelmointiin. Katsotaan mitä keksitään tälle keikalle.”
Internet:https://saakiljua.fi
https://www.45special.com/tapahtumat/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!