Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 24.09.2020 - PA Kiiskilä


Päivämäärä:to 24.09.2020
Esiintyjät:PA Kiiskilä

Himanen
Sompasaari

Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:Sompasaari, PA Kiiskilä ja Himanen Bar Loosessa torstaina 24.9.2020!

SOMPASAARI
Sompasaari tekee kokeilevaa, sähköistä garage-spacefolk-ambientmusiikkia eri kokoonpanoilla. Välillä mietiskelyyn vaipuen, välillä rytmeissä rytisten. Surinaa ja pörinää!


PA KIISKILÄ
PA Kiiskilä on tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja rockmuusikko. Artistin tavaramerkkinä ovat tarttuvat mies ja kitara –pohjaiset laulut, jotka sisältävät vaikutteita popmusiikista, juurimusiikista ja folkista. Länsi-Tampereella kasvanut Kiiskilä tarinoi vapaudesta, syrjäytyneistä, elämän ja kuoleman voimista tai vaikkapa ihmisenä kasvamisesta.

HIMANEN
Himanen on Kainuusta Kallioon ajautuneen laulaja-lauluntekijä Vesa Himasen biisien ympärille muodostunut bändi, jonka tarttuvissa ja melodisissa biiseissä liikutaan asfalttirantojen kautta skandinaavisen melankolian liepeille abbamainen pilke silmäkulmassa. Toista albumia viimeistelevä Himanen on julkaissut useamman singlen, joista viimeisimpinä kesäkuussa julkaistut "Antaa Mennä" ja "Lomalaulu”.

"Kuulaan kirkas kappale ei kestä juuri kolmea minuuttia pidempään, mutta eipä tämä sydäntä kouraisevaan hetkeen tarttuva raita enempää edes tarvitse työnsä tehdäkseen. Murskaavalla tavalla kaunis siivu elämän vaimeammalta, vaan ei vaatimattomammalta puolelta, jonka kruunaa lyhyt soolo-osuus. Antaa mennä vaan."
- Mika Roth, Desibeli.net / Antaa Mennä - singlearvio -

AIKATAULU:

20:30 Ovet

21:00 Sompasaari
21:45 PA Kiiskilä
22:30 Himanen

Liput 8,-
Internet:https://www.facebook.com/pakiiskila/
https://barloose.com/?lang=fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!