Muusikoiden.net
08.08.2020
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.08.2020 - Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus


Huom:Koronaviruksen takia monet keikoista on peruttu.
Tarkasta keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai keikkapaikan verkkosivulta.
Suosittelemme tällä hetkellä välttämään keikoilla käymistä.
Päivämäärä:la 08.08.2020
Esiintyjät:Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Scars of Solitude

Paikka:Nivala, Tuiskula
Lisätietoja:Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan. Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön.
Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta. Vuonna 2002 yhtye palkittiin peräti neljällä Emma-palkinnolla (Vuoden pop/rock-albumi, Vuoden albumi, Vuoden biisi sekä Vuoden yhtye). Joulukuussa 2004 yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle, kunnes noin kaksi vuotta myöhemmin kertoi uransa päättyneen lopullisesti.
Vuonna 2017 kokoonpano teki kuitenkin näyttävän paluun keikkarintamalle. Yhtye julkaisi paluusinglensä Pitkän kaavan mukaan 23.2.2017 ja 3.11.2017 julkaistiin Lauluja Suomesta -paluualbumi. Keikkailu on jatkunut tuosta lähtien ja 8.8.2020 yhtye saapuu esiintymään Tuiskulaan!

Timo Rautiaiselle & Trio Niskalaukaukselle lauteita lämmittelemään nousee Scars of Solitude!
Scars of Solitude on Keski-Suomesta ponnistava kvartetti, jonka musiikissa itsetutkiskelevat ja -inhoiset tekstit paiskaavat kättä monipuolisesti tarjoillun metallin kanssa. Siinä missä yleensä melodisen metallin orkesterit marssittavat näyttämölle nahkahousuisia sankareita laukkaavilla ratsuillaan, astelee Scars of Solituden tapauksessa lavalle täysin päinvastainen joukko. Tämä rykmentti ei nimittäin sankarinviittaa harteilleen asettele, eikä ratsuraippaakaan käytetä kuin itseruoskimistarkoituksiin.
Scars of Solitude perustettiin vuonna 2015 Äänekoskella ja se on nyt lukuisten vaiheiden ja miehistövaihdosten jälkeen löytänyt itsensä. Aiempien solistien ajoilta on vyön alle kertynyt jo debyyttialbumi 'Deformation', sekä lukuisia tehtyjä keikkoja ympäri Suomen. Vuonna 2019 uuden tulemisensa tehnyt bändi on vakuuttanut yleisönsä keikoilla aiempaa varmemmin ottein ja tehnyt saman myös uusilla julkaisuillaan.

Aikataulut: TBA
Liput ennakkoon alkaen 22,50¤ sis. palvelumaksun (tulossa myyntiin pian TIKETTI
.fi) ja ovelta 23¤. Sekä ennakko- että ovilipun hinta sisältää eteispalvelurahan 3¤

https://www.facebook.com/events/623289914978927/
Internet:https://www.dexviihde. … nen-trio-niskalaukaus/
https://www.tuiskula-nivala.fi/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti