Muusikoiden.net
24.10.2019
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 02.11.2019 - The Flaming Sideburns


Päivämäärä:la 02.11.2019
Esiintyjä:The Flaming Sideburns
Paikka:Kuopio, Henry's pub
Lisätietoja:OVET KLO 22 - SHOWTIME KLO 23 - K18

Intensiivisistä ja hurmoksellisista keikoistaan tunnettu The flaming sideburns esiintyy Kuopion Henry´s Pubissa lauantaina 2. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 30. elokuuta klo 09:00

The Flaming Sideburns nousi kansainvälisen garagerock-buumin huipulle 2000-luvun alussa ja saavutti vannoutuneen fanikunnan ympäri maailman. Menestyslevy ”Hallelujah Rock’n’rollahin” julkaisun jälkeen yhtyeen kitaristi Arimatti Jutila muutti Yhdysvaltoihin, ja bändi jatkoi uraansa vaihtelevilla kokoonpanoilla. Vuonna 2018 The Flaming Sideburnsin alkuperäisjäsenet — Eduardo Martinez, Jukka Suksi, Arimatti Jutila, Marko Perälä ja Jarkko Jokelainen — yhdistivät jälleen voimansa, ja bändi keikkaili Britanniassa, Espanjassa ja Pohjolassa. Yleisöä oli monin paikoin kuin 2000-luvun alkuvuosina, ja muun muassa viimesyksyinen Tavastian-keikka oli loppuunmyyty.

Vahvan paluun tehnyt The Flaming Sideburns tarjoili tänä kesänä myös yllätyksen: uusin single ”Soulshaking” on yhtyeen alkuperäiskokoonpanon ensimmäinen kappale 18 vuoteen.
”Soulshaking”-singlen on tuottanut Jürgen Hendlmeier, joka vastasi aikanaan myös yhtyeen ”Hallelujah Rock’n’rollah” -klassikkolevyn äänimaisemasta. The Flaming Sideburns on tallentanut rock-kappaleen elävänä ja kesyttämättömänä sekä liuottanut mukaan lanteet liikkeelle saavaa sielukkuutta — yhdistelmä, joka on toiminut yhtyeen alusta saakka. Ja lisää on tulossa...!

www.fullsteam.fi
www.facebook.com/flamingsideburns

Liput tulevat myyntiin Henkkaan, nettisivuillemme www.henryspub.net sekä CafeSavottaan ja Lukemalle 30.8.2019 klo 09:00 alkaen!
Liput 18¤/20¤
Internet:http://www.henryspub.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti