Muusikoiden.net
18.08.2019
Kymen konservatorio | Soittajasta muusikoksi 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 31.08.2019 - Skinjobs


Päivämäärä:la 31.08.2019
Esiintyjät:Skinjobs

Flying

Paikka:Tampere, Bar Kylä
Lisätietoja:Keväällä Tampereella yhdessä esiintyneet Skinjobs ja Flying yhdistävät voimansa uudelleen Tampereella ja vievät musiikin ilosanomaa Koivistonkylän Bar Kylään! Bändien edellinen keikkailta Pub Armossa veti paikan täyteen ja keräsi kiitoksia, joten kannattaa tulla tsekkaamaan meno Kylässä.

SKINJOBS soittaa tummasävyistä ja dramaattista indierockia, ja yhtyeen syksyllä ulos tullut Rachael-sinkku on kerännyt huomiota niin kotimaisessa kuin kansainvälisessäkin musiikkiblogimaailmassa. Bändin musiikki on kerännyt vertailuita moniin kansainvälisiin huippunimiin Kate Bushista Florence and the Machineen. Kesän aikana Skinjobs on julkaissut uuden sinkun Soothsayer, joka on jo keränyt mukavasti huomiota niin Spotifyn soittolistoilla kuin musiikkiblogeissakin.

FB: https://www.facebook.com/skinjobs2019/
Soothsayer: https://youtu.be/_uM1x8QPZOc

FLYING is Manserock from Kaleva, Tampere. Kymmenen kättä koskettimilla, kielillä ja kapuloilla. Viisi henkeä äänenpainetta. Äänenpaineesta äänenkeveyteen ja takaisin. Siniaaltoa kaikissa aallon väreissä. Kaikki efektit koskaan käytössä. Ääni osiin hajotettuna ja uudelleenrakennettuna. Kielet myötävärähtelee synthetisaattorin sahalaitaa. Kuuskytluvusta, rock ’n’ rollista ja sitä seuranneista surinoista tähän päivään asti, kaikki on kertynyt, kiertänyt ja kasautunut näihin ääniin. Lopussa kaikki tihenee, vetää ytimen kasaan. Kunnes taas pääsee valloilleen. Lentoonlähtö. Soitamme sen Sinulle sitten. Terveisin, Flying.

FB: https://www.facebook.com/flajin/
Bandcamp: https://flying.bandcamp.com/releases
Internet:http://www.facebook.com/skinjobs2019
http://www.barkyla.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti