Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 16.03.2019 - The Liar


Päivämäärä:la 16.03.2019
Esiintyjät:The Liar

Beyond The Hate

Paikka:Helsinki, Bar Loose
Lisätietoja:The Liar – The Final Chapter

The Liar järjestää perjantaina 29.3. toistaiseksi viimeisimmät juhlansa. Bar Loosessa juhlistetaan yhtyeen 10-vuotista taivalta, uutta levyä sekä toistaiseksi viimeistä keikkaa.

Syksyllä 2009 oli hirvittävä polte soittaa, tehdä uutta musiikkia, pitää hauskaa ja kehittyä. Jossain määrin onnistuttiin. Nyt on kuitenkin aika lyödä homma pakettiin toistaiseksi, eikä itsekkään tiedetä mitä tämän keikan jälkeen The Liar-yhtyeelle tapahtuu. Paras keinohan saatella bändi väliaikaiseen lepoon on tietenkin soittaminen, missäpä muuallakaan kuin Bar Loosessa.

Mutta, jottei tulisi sanomista, Uusi albumimme ”The Final Chapter” ilmestyy 1.3. Levyn nauhoitukset alkoivat jo vuonna 2017 ja jatkuivat pidemmän aikaa sessioissa aina vuoden 2018 kevääseen asti. Meidän suussa työnimi ”Iisakin Kirkko” ei siis ole ollenkaan kaukaa haettu. Levyä tehdessä haluttiin kokeilla kaikenlaista uutta ja osassa kappaleissa voi kuulla jousia, synabassoa ja trumpettia. Albumi ei ole kuitenkaan mitään kikkailua vaan sisältää 11 raitaa tyylitajuista, ajatonta ja rehellistä kitararokkia.

Tule siis nauttimaan meidän uudesta ja vanhasta musiikista, muistelemaan vanhoja, heittämään hyvästit sekä viettämään hyvä ilta.

21:30 Ovet
22:00 The Backstabbers
22:45 The Liar


The Liar - The Final Chapter + The Backstabbers
Perjantaina 29.3.2019
Bar Loose
Annankatu 21
Internet:http://www.theliar.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!