Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 13.03.2019 - Topmost


Päivämäärä:ke 13.03.2019
Esiintyjät:Topmost

Topmost

Paikka:Espoo, Sellosali
Lisätietoja:Koulupojista koostuva Topmost perustettiin vuonna 1964 ja kahden vuoden kuluttua yhtye oli kovaa vauhtia matkalla kohti Suomen popmaailman huippua. Vuonna 1967 Topmost oli Suomen suosituin nuorisoyhtye ja keikkamatkat ulottuivat myös ulkomaille, Ruotsiin ja Tanskaan saakka. Topmostin suosio perustui suurelta osin puhtaaseen yhteislaulantaan sekä rhythm and blues- ja soul-musiikin hallitsemiseen. Nuoret soittajat olivat myös tyttöjen mieleen, tätä edesauttoi huoliteltu pukeutuminen, sillä esiintymisasut ostettiin Tukholman sen ajan huippuvaatekaupoista.

Yhtyeen levytyksistä Merisairaat kasvot, Näen mustaa vain ja Hän sinut jättää nousivat listoille ja saavuttivat suuren suosion. Koko Topmostin levytyshistoria löytyy vuonna 2012 julkaistulta albumilta Topmost Years. Maailmalta tuskin löytyy toista yhtyettä, joka on esiintynyt ja levyttänyt 60-luvulla ja vielä 2019 soittaa yhtä vaille alkuperäisessä kokoonpanossaan.

Topmost: Gugi Kokljuschkin (laulu), Harri Saksala (laulu), Kisu Jernström (rummut), Holle Holopainen (basso), Eero Lupari (kitara), Tommi Lindell (kosketinsoittimet v. 2001-)

Kesto 2 h, sis. väliajan
Liput 27,50 ¤ + toimitusmaksu (alk. 1 ¤), lippu.fi
Internet:https://www.sellosali.fi
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!