Muusikoiden.net
23.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 01.03.2019 - Autiomaa


Päivämäärä:pe 01.03.2019
Esiintyjät:Autiomaa

Lehtojärven Hirvenpää

Paikka:Tampere, Telakka
Lisätietoja:Autiomaa ja Lehtojärven Hirvenpää Telakalla

Tamperelaistuneet rovaniemeläislauluntekijät yhdistävät voimansa maaliskuisessa illassa kun country-folk-orkesteri Autiomaa sekä post-apokalyptista tangoa soittava Lehtojärven Hirvenpää tuovat maailman luokan shownsa Telakalle. Etelä-Suomessa eletään jo kauneinta kevättalvea mutta tämän musiikin ytimestä ei arktinen ikirouta sula koskaan, mikä saa ilon ja surun sekoittumaan katkeransuloiseksi kimpuksi jotka yhdessä säkenöivät raasteliaasti kuulijoiden sydämiin.
Lehtojärven Hirvenpää sai alkunsa vuonna 2017, kun Väärästä Rahasta tuttu Jaakko Laitinen ja monien musiikkilajien parissa taituroinut haitarivirtuoosi Harri Kuusijärvi löivät monissa liemissä marinoidut päänsä yhteen ja alkoivat työstää uusia tangovaikutteisia lauluja. Sanoituksista valtaosa on syntynyt Laitisen lukittauduttua yksin hotellihuoneeseen Münchenissä. Kuusijärvi puolestaan sai säveltämiseen kipinän varkaiden vietyä miltei hänen koko omaisuutensa Argentiinan Azulissa. Tangon rytmein laulut avaavat elämämme sipulia kuori kuorelta, mutta löytyykö lopulta mitään ydintä vai jääkö kuorijan käteen pelkkiä kyyneleitä? Yhtye julkaisee hiljaa haudutellun debyyttialbuminsa vuonna 2019. Tampereella nähtävässä kokoonpanossa Laitisen ja Kuusijärven lisäksi loistavat lappilaislähtöiset muusikot Sara Puljula ja Tuomas Timonen.
Nuorempaa rovaniemeläisosaamista edustava Autiomaa tuo kantrikoplansa pitkästä saapuu pitkästä aikaa Tampereelle. Hiljaiseloa keikkarintamalla pitänyt yhtye äänitti vastikään neljännen levynsä joka tulee ilmestymään vielä tämän vuoden aikana - sen lisäksi myös taas tuttuun tapaan Nelostien sahaamista ylösalas! Luvassa on tutun ja turvallisen tummanjuurevan folkin ja kantrirockin lisäksi upouutta materiaalia jossa laitetaan sähkökitarat soimaan ja urut solmuun kuusihenkisellä kokoonpanolla.

PE 1.3.2019 Autiomaa, Lehtojärven Hirvenpää. Liput 10 ¤. Soitto soi KLO 22:00 alkaen.
Internet:http://www.stupido.fi/recs/artist.php?lang=&id=175
http://www.telakka.eu
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!