Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 15.09.2018 - Tomb of Finland


Päivämäärä:la 15.09.2018
Esiintyjät:Tomb of Finland

Insanity
Paara

Paikka:Lohja, Ravintola Wanha Vaunu
Lisätietoja:15.9.2018 @ Wanha Vaunu, Lohja

Insanity +Tomb of Finland + Paara

Liput 15¤ + eteispalvelumaksu (K18)
(Ohjeet ennakkolippujen ostamiseen infon lopussa!!)

INSANITY

24-vuoden odotus on ohi, kun Lohjalainen death metal- pumppu Insanity julkaisee melkein neljännesvuosisadan työnalla olleen esikoislevynsä 15.9!!! Eikä tässä vielä kaikki, sillä levyn aihepiiriin näppärästi pohjautuva musiikkivideo saa myös tapahtumassa maailman ensi-iltansa! Kannattaa siis saapua ajoissa paikalle tsekkaamaan ja kuulemaan levy, video sekä tietenkin todistamaan bändin livekunto!

TOMB OF FINLAND

Suomen Keravalta maailmalle ponnistava ja vuodesta 2009 asti mekastaneen Tomb Of Finlandin riveissä vilisee wanhan liiton metallimiehiä monista tunnetuista yhtyeistä, joten nämä herrat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi! Sattuupa vielä niin sopivasti, että bändin toinen täyspitkä "Frozen Beneath" näkee päivänvalon tapahtumaa edeltävänä päivänä eli perjantaina 14.9, joten luvassa on varmasti latautunut ja energinen keikka!

PAARA

2011 perustettu Paara yhdistelee black metaliin pohjautuvassa musiikissaan elementtejä eri genreistä sekä suomalaisia myyttejä ja kansantaruja. Mielenkiintoa herättänyt debyyttialbumi ’Yön Olevainen Puoli’ julkaistiin 2015, jonka jälkeen Paara on kiertänyt myös Euroopassa ja soittanut bändien kuten Mgla, Moonsorrow, Thyrfing ja Primordial kanssa. Suomessa yhtye on nähty mm. Turku Saatanalle- ja Tuska-festivaaleilla. Yhtyeen toinen albumi ’RIITTI’ julkaistiin 9.2.2018 Ruotsalaisen Vicisolum Productionin kautta. Kiitosta ulkomaillakin kerännyt albumi nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 5. Yhtye jatkaa nyt 'RIITTI'-kiertuettaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

ENNAKKOLIPUNMYYNTI ON TÄTEN ALKANUT!

Ennakkolippuja voi tiedustella:

Whatsappilla/tekstarilla/puhelimitse: 0451287056
Sähköpostilla: johannes.pennanen@gmail.com
Paikanpäältä: Wanhasta Vaunusta osoitteesta Mäntynummentie 14, Lohja

Asiakaspaikkoja on tosiaan baarissa rajoitetusti eli varmista siis paikallepääsysi nappaamalla lippu haltuun jo ennakkoon! :)

Mukana homman mahdollistamassa jälleen ääniwelhot PA-Rakki sekä VJ Saku Lumivirta!!
Internet:http://www.tomboffinland.fi/
http://www.wanhavaunu.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!