Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 13.10.2018 - Sotamies Määttä ja Purolan Tykistö


Päivämäärä:la 13.10.2018
Esiintyjät:Sotamies Määttä ja Purolan Tykistö

After It
Slowly Riders
The Defenders

Paikka:Kajaani, Rockhouse Kulma
Lisätietoja:Entisten nuorten bileet. K-40-Go Go!
13.10 .2018 Rockhouse Kulma klo 21.00 Kajaani

Perinteiset K40 -bileet täyttävät jo muhkeat 10 vuotta. Juhlatoimikunta päätti polttaa synttärikynttilöitä molemmista päistä ja puhaltaa yhteen köyteen ja järjestää iltamat peräti neljän orkesterin voimin. Aiemmat syrjähypyt disco- ja iskelmäosastoille on toistaiseksi annettu anteeksi ja nyt palataan takaisin rokkilinjalle.

K-40 ei oikeasti tarkoita mitään ikärajaa, ei haittaa jos olet niin nuori ettet tiedä mitä ennen vanhaan heinäladossa tehtiin, ei muuta kuin sekaan vaan. Ihan kaikenikäiset, -kokoiset ja -hajuiset ovat yhtälailla tervetulleita. (Ettei jää vaivaaman mieltä niin siellä heinäladossa tietenkin säilytettiin heiniä). Illan kattaus näyttää tältä:

The Defenders:
Defenders on perinteisesti saanut aloittaa illan 60 -luvun brittipopilla. Nyt orkesteri alkaa kuitenkin olla jo teini-iässä joten äänenmurros alkaa vaivata ja muutama rinta-karvakin löytyy jos oikein tarkkaan katsoo joten poikia on alkanut myös rokkihommat kiinnostamaan. Popin seassa kuullaan siis myös pykälämpää rivakampaa rokkia esim. Who:n ja Kinksin tyyliin.

Sotamies Määttä ja Purolan Tykistö:
”Beibi tule rokkaamaan kun jytämusa pelaa, minä suoraan vien sinut nirvanaan muut kun seksioppaita selaa” laulettiin ennen vanhaan. Nyt on ainakin jytäpuoli kunnossa kun Tykistö lataa täyslaidallisen suomalaisen jytämusan helmiä. Jos muut asiat ovat vuosien varrella päässeet unohtumaan niin vielä ehtii kirjoittaa Eki -sedälle. Vaikka orkesteri kuulostaa sotilaalliselta niin tykkipatteri ei suinkaan seiso asennossa naama näkkärillä eikä yleisönkään tarvitse taaksepoistua.

After It:
Seuraavaksi lisää raswaa ja kierroksia koneeseen laittaa After It, Kajaanin ainoa kolmimiehinen tehokvartetti. After It vetää niin Topit, Purplet ja Ganesit tyylillä joka saa Jamesten lahkeet heilumaan. Bändin meno ja meininki on saanut ylistystä jopa Kuuloluurissa, saavutus johon mikään muu bändi ei ole päässyt.

Slowly Riders Band:
”Achtung, Finländer!”
”Wunderbaum!”
”Wo ist Deine Lederhosen, Komissaar Matula?”
Muun muassa tällaisin kommentein ovat saksalaiset ylistäneet kajaanilaisbändiä joka käy säännöllisesti pistämässä Keski-Euroopan sekaisin kiertueillaan. Nahkahousut ovat gynttereillä olleet tiukilla, bändi svengaa paremmin kuin pappatunturi pakkasella. Nyt on ilo ja kunnia saada ”rainerit” pitkä aikaa omalle maaperälle kunnon rock- ja bluesshow’n kanssa!

Neulapojat hoitavat asiaan kuuluvan musiikin väliaikoina. Ei räppiä tai joukahaisia vaan ihan sitä ihtiään.

Lippu maksaa vain 10,00 e, vähänkö ehkä vähän noin paljosta! Voit varmistaa paikkasi hankkimalla lipun ennakkoon Musiikki Lukinmaalta. Eli nyt tai ei koskaan jorroomaan (ja ”ei koskaan” ei oikeasti ole vaihtoehto)!
Internet:-
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!