Muusikoiden.net
18.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 08.06.2018 - Väärä vala


Päivämäärä:pe 08.06.2018
Esiintyjät:Väärä vala

Akseli Hiltunen
Dekadenssi

Paikka:Oulu, Ykän pub
Lisätietoja:https://www.facebook.com/events/170339820298849/

Kun kolme bändiä ikävöi Ykän Pubin korvaamatonta tunnelmaa, keikkailtaman järjestäminen käy väistämättömäksi. Siksipä väkeä tullaan viihdyttämään perjantaina 8. kesäkuuta musiikin ja muun oheistuotteena syntyvän mölinän keinoin. Esiintyjistä uskallamme kertoa seuraavaa:

Väärä vala on erikoistunut kaamosmielialaa jäljittelevään rockmusiikkiin, joka yhdistyy luontevasti laulutekstien kaurismäkeläisen lohduttomiin tarinoihin arkielämän nurjista puolista. Yhtye on julkaisemassa uusinta EP-levyään kuluvan vuoden syksyllä ja uunituoretta materiaalia tullaan kuulemaan tälläkin keikalla.

Dekadenssi on tuore oululainen rokkibändi, jonka juuret ovat punkissa, mutta latvat jossain aivan muualla. Dekadenssi on rappiota, kevätniittyjä ja höyryjunia. Denssi iskee ku nyrkki!
https://www.facebook.com/Dekadenssi/
https://www.instagram.com/dekadenssiband/
https://dekadenssi.bandcamp.com/

Akseli Hiltunen esittää kunnianhimoisen, nelihenkisen yhtyeensä kanssa laaja-alaisesti eri tyylilajeja yhdistelevää rock-musiikkia onnistuen kuitenkin kokeilevuudesta huolimatta luomaan tiukkoja popstandardien mukaisia synteesejä. Hiltunen on juuri saanut kolmannen "Promethea - Lauluja tuolle puolen" -pitkäsoiton äänitykset kasaan ja Ykän Pubi saa kunnian toimia ensimmäisenä keikkapaikkana koko Suomessa, jossa syksyllä ilmestyvän levyn materiaalia kuuluu suurelle yleisölle ennakkoon.
akselihiltunen.com
www.youtube.com/AkseliHiltunenMusiikki
Internet:https://www.facebook.com/vaaravala
https://www.ykanpub.com
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!