Muusikoiden.net
24.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 01.06.2018 - Inkvisitor


Päivämäärä:pe 01.06.2018
Esiintyjät:Inkvisitor

Axegressor
Khiral
Watery

Paikka:Helsinki, Lepakkomies
Lisätietoja:Neljän suora sitä itseään Lepiksessä kesäkuun ekana perjantaina!

Inkvisitor on Jyväskylästä ponnistava thrash metal -patteristo. Bändi koki mittavat miehistönvaihdokset vuosi sitten ja rivit kasattuaan nauhoitti toisen täyspitkänsä, Dark Arts of Sanguine Ritualsin. Kiekko laitettiin ulos huhtikuussa, joten levyjulkkarimeiningeissä mennään!
https://inkvisitor.bandcamp.com/
https://youtu.be/x_aGRuGPodY

Axegressor on vuonna 2006 Turussa perustettu vanhan koulun suuntaan nyökkäävä thrash metal -pumppu, jonka nykyinen tyyli nyökkäilee myös teknisvittumaisen progressiivisesti mm. Voivodin suuntaan. Yhtyeellä on ennestään vyön alla yksi MCD ja kolme täyspitkää. Neljäs täyspitkä Bannerless lyödään tiskiin 13. huhtikuuta. Levyjulkkarimeiningeissä siis mennään ja meno on sen mukainen.
https://youtu.be/RrdIFHTHLKE
https://youtu.be/swgSVZLSh9A

Watery, tuo omintakeista crossoveria jauhava ylinopeusposse joka kaahaa keikoille Itä-Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä ja lavaenergiaa. Vappuaattona julkaistu yhtyeen kolmas albumi asettaa riman aivan uudelle tasolle. Sairaan nopee ja värikäs.
http://watery.bandcamp.com/
https://youtu.be/eo-aiy-9N30

Khiral on helsinkiläinen death/thrash -henkinen metalliyhtye, joka laitettiin aluille jo 2008, mutta etenemiseen tarvittava kypsyysaste ja oikea kokoonpano saavutettiin vasta 2016, jolloin bändi julkaisi ensimmäiset sinkkunsa Orphanage ja UltravioleNt sekä aloitti aktiivisemman keikkailun. Pitkän hauduttelun tuloksena bändin soittotyyli on ehtinyt kehittyä hardcore-vaikutteisesta raskaasta rockista death, thrash ja jopa black metal -elementtien sekoitukseen, hyvään grooveen nojautuen. Eka täyspitkä 'Chained' julkaistiin tammikuussa 2018, ja Saksassa sitä ehdittiin jo käydä promoamassa.
https://youtu.be/CO8PMDWRbS4
https://khiral.bandcamp.com/

Inkvisitor | Axegressor
Watery | Khiral
1.6. | Lepakkomies
klo 21.00 | K18
Liput 8,00 ¤ ovelta
Internet:http://inkvisitor.com/
https://www.facebook.com/events/865022187031455/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!