Muusikoiden.net
18.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 07.04.2018 - DJ Shytunes


Päivämäärä:la 07.04.2018
Esiintyjät:DJ Shytunes

Club Merano
DJ Bunuel
DJ Ercola
DJ Juha Dallas
DJ Kerola
DJ Mikko Mattlar
Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
Kaita Isäri Seppälä
Kaitsu ja Elukka
Maria Gasolina
Saimaa
Serot
Spigu

Paikka:Helsinki, Kulttuuritalo
Lisätietoja:Saimaa plays Urheilu-Suomi + muita suosikkiyhtyeitä

Saimaa-yhtyeen Urheilu-Suomi -niminen levy julkaistiin 22.12.2017. Albumin musiikki syntyi rinta rinnan Ylen 10-osaisen Urheilu-Suomi -dokumenttisarjan kanssa. Levyä juhlistetaan Saimaa plays Urheilu-Suomi -keikalla Helsingin Kultuuritalolla 7.4.2018. Konsertin järjestää Alakulttuuritalo.

Saimaan Urheilu-Suomi -levyä juhlistettiin ensimmäisen kerran jo alkuvuodesta Loosessa virallisten levyjulkkarien merkeissä, mutta Kulttuuritalon spektaakkelia varten kierroksia on nostettu entisestään ja myös keikan visuaaliseen puoleen on panostettu.

”Kultsa on ensinnäkin meille sopivan iso. Saadaan sellaista mittakaavaa, että tän bändin ja musan idea alkaa välittymään kuten kuuluukin. Lisäksi kunnon valot ja videot, niin toi musa alkaa jalostumaan, se on kuitenkin alunperin sävelletty just tällaista audiovisuaalista kokonaisuutta ajatellen.", kertoo Saimaa-yhtyeen johtohahmo Matti Mikkola.

"Ja tiedän: jokainen oman elämänsä Frederik on sitä mieltä, että musiikkinsa on matka ja hienoilla valoilla vielä hienompi matka, jopa huikee seikkailu. Mutta tän koko bändin lähtöajatus on se, että tehdään sellainen hullu kudelma, että keikan jälkeen kuulija ei oikein osaa edes sanoa, että mitä biisejä tuli ja millaisia ne oli, mutta jossain erikoispaikoissa käytiin. Vähän niin kuin parhaimmat ja eksoottisimmat matkakokemukset.", jatkaa Mikkola.

Saimaa soittaa legendaarisen Aalto-salin lavalla koko Urheilu-Suomi -levyn alusta loppuun ja lisäksi jonkin verran myös vanhempaa materiaalia. Bändin kokoonpanohan on muutenkin massiivinen, mutta kuulopuheiden mukaan Kultsalle on tarkoitus ottaa vielä vähän ekstrasoittajia mukaan, kun kerrankin ei ole tilasta pulaa. Jää nähtäväksi, millaisia ylläreitä sieltä vielä paljastuu, mutta lienee jo nyt selvää, että tiedossa on uskomatonta tykitystä, jota kannattaa tulla ihmettelemään kauempaakin.

”Mun mielestä se on jo monella tapaa siisti juttu, että ylipäänsä on tehty kokonainen progeteemalevy suomalaisesta urheilusta. Ja että se esitetään alusta loppuun kaikkine ”bells and whistles”, kiinnostas ainaki mua nähdä ja kuulla. On sitä tylsemmänkin kuuloisilla keikoilla käyty, hah hah!”, jatkaa Mikkola.

Saimaan lisäksi tapahtumassa esiintyy myös liuta muita kotimaisia artisteja. Suhteellisen edukkaan konserttilipun hinnalla tarjolla on siis etkot, väliaikaohjelmat ja jatkot, eikä tapahtuman muut esiintyjät ole todellakaan mitään täyteohjelmaa! Pääsalissa ennen Saimaata esiintyy nimittäin huikeaa live-energiaa kanavoiva Maria Gasolina ja illan levyvalinnoista vastaa legendaarinen DJ Bunuel.

Aula-lavalla taas nähdään vastikään hehkutetun uuden levyn julkaissut Spigu, tanssittavaa dynamiittia tehtaileva Kaita Isäri Seppälä, Plutonium 74:sen riveistä tutun kitaristin sooloprojekti Kaitsu ja Elukka, progressiivinen hippipopbändi Club Merano, sekä Kouvolasta kansainvälisille areenoille (muun muassa Tanskan Roskilde Festival, Saksan Reeperbahn Festival, brittiläinen The Great Escape) ampaissut garagepop-trio Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS?. Aula-lavan levymusiikista vastaavat DJ Mikko Mattlar sekä DJ Kerola. Mahtuupa Aula-lavalle tanssiryhmä Pasidanssin tanssiesityskin.

Alakerran AKT-klubilla taas nähdään DJ:t Ercola, Shytunes, Juha Dallas, sekä livebändinä elektroniseen tanssimusiikkiin akustisen musiikin elementtejä ennakkoluulottomasti yhdistelevä Serot.

Tapahtuman visuaalisesta annista vastaavat VJ SSuvereeni ja VJ Xploitec.

----
https://www.tiketti.fi/Saimaa-plays-Urheilu-Suomi-Kulttuuritalo-Helsinki-lippuja/51790

- Rajallinen määrä "Early Bird"-lippuja hintaan 20¤ (+palvelumaksu) myyntiin ma 18.12.2017 LOPPUUNMYYTY
- Ennakkoliput 27,5¤
- Liput ovelta 30¤, mikäli jäljellä

----

Aikataulu:

YLÄKENTTÄ / AALTO-AREENA
18.30 DJ Bunuel
19.00 Maria Gasolina
20.00 DJ Bunuel
21.00 Saimaa plays Urheilu-Suomi (1. puoliaika)
22.00 DJ Bunuel
22.30 Saimaa plays Urheilu-Suomi (2. puoliaika)

KESKIKENTTÄ / AULA
18.00 DJ Kerola
18.30 Kaitsu ja Elukka
19.00 DJ Kerola
20.00 Pasidanssi "Pihalla ku lumiukko" -tanssiesitys
20.05 Club Merano
22.00 Spigu
22.30 DJ Mikko Mattlar
00.00 Kaita Isäri Seppälä
00.45 DJ Mikko Mattlar
02.00 Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
02.45 DJ Mikko Mattlar

ALAKENTTÄ / AKT-KLUBI
22.00 DJ Shytunes
00.30 DJ Ercola
02.00 Serot LIVE
+ vaihtopenkillä DJ Juha Dallas

---

Bakkanaalityyppinen levynjulkaisutapahtuma, kolmella eri areenalla, tässä ajassa, tällä paikalla.

Lauantaina 7.4.2018 klo 18-04
Helsingin Kulttuuritalo (Sturenkatu 4)
K18

----

Alakulttuuritalo – Hyvien puolella!
Internet:http://kulttuuritalo.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!