Muusikoiden.net
17.10.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 18.11.2017 - Elsi Sloan


Päivämäärä:la 18.11.2017
Esiintyjät:Elsi Sloan

Kultaranta & Työväen Urheilijat
Stadin Juhlaorkesteri

Paikka:Helsinki, Kalliolan Setlementtitalon Garage
Lisätietoja:Kallio Kipinöi –kaupunkifestivaalin avajaiset! . Heivaa kannat kattoon tanssilattialla tai osallistu ohjelmaan omalla Oodi Suomelle –ohjelmanumerolla. Ihastele katutaidenäyttelyä ja tankkaa kanttiinissa Saura Cateringin herkuilla.

Lavalla omaperäinen laulaja-lauluntekijä Elsi Sloan, tangolaulaja Kultaranta & Työväen Urheilijat sekä Stadin Juhlaorkesteri.

OHJELMA

klo 15.15 Elsi Sloan
“Elämä on yhtä juoponnappia” Kirjavia metaforia lasketteleva, valloittava Kallion lukiolaistyttö Elsi Sloan tekee käsinkosketeltavan eläviä tarinoita itseään ympäröivästä arjesta ja elämästä. Elsi säestää itseään pianolla ja ukulelella ja imaisee kuulijan oman pursuavan iloisen persoonallisuutensa syövereihin. Tekstit käsittelevät vaikeidenkin asioiden kohtaamista, mutta Elsin sävelkielikäsittelyssä elämä tuntuu jotenkin paljon keveämmältä.
*****
klo 15.45 Kultaranta & Työväen Urheilijat
Tangolaulaja Kultaranta & Työväen Urheilijat soittaa ajatonta musiikkia, jonka rytmi ja sävelet ovat kiinnittyneet tiukasti suomalaiseen perimään. Iskelmää, rautalankaa, tyylikkäästi, hiukset laitettuna, suurella tunteella ja perinteitä kunnioittaen. Kultaranta & Työväen Urheilijat tulkitsee klassikoita koko kansan kaanonista — musiikkia, jolla on tarkoitus. Tämä musiikki pyytää tanssimaan ja tekee sen kauniisti kumartaen. Kauneus on lavalta katsovan silmissä ja kuulijan korvat soivat vielä kotimatkallakin.
*****
klo 17.00 Oodi Suomelle — vapaa lava
Miten sinun mielestäsi pitäisi esittää Finlandia-hymni tai Maamme-laulu? Vai saako sinulle kansallistunteen pintaan Ihanaa Leijonat Ihanaa tai Suvivirsi? Tule esittämään oma tulkintasi Oodi Suomelle –stagelle. Voit ilmoittautua ennakkoon Johannalle (johanna@sauraohjelma.com) tai kerätä rauhassa sisua ja ilmoittautua paikan päällä.
*****
klo 17.30 Stadin Juhlaorkesteri
Rokkia, stadilaisia stygejä ja maailman rytmejä. Ison orkesterin äänellä ja monimuotoisella tulkinnalla on Stadin Juhlaorkesteri kulkenut läpi stadilaisia juhlia ja saapuu nyt tanssittamaan kaupunkilaisia Kallio Kipinöi –avajaisiin.
Solisteina tällä kertaa Timo Turpeinen, Merikukka Kiviharju, Oskari Martimo ( kitara), Ousman Danso ja Joska Josafat, kapellimestarina ja koskettimissa Mikko Rintanen, toisena kosketinsoittajana Jiipee Nyman, saksofonissa Sirpa Suomalainen, kitarassa Puka Oinonen, bassossa Tero Siitonen, lyömäsoittimissa Cherif Cissokho ja rummuissa Tom Njekljudow. Loistavaa buugia luvassa!
*****
Vapaa pääsy.
Ei ikärajaa, kaikki ovat tervetulleita koko perheen voimin.
Setlementin Garage ei ole anniskelutilaa.
Internet:http://sauraohjelmapalvelu.com/elsi-sloan/
https://www.kallionkul … elma/?x1110733=1703312
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti