Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 22.05.2015 - Max Lilja


Päivämäärä:pe 22.05.2015
Esiintyjä:Max Lilja
Paikka:Kerava, Intro
Lisätietoja:Max Lilja tunnetaan yhtenä maailman monipuolisimmista ja kokeilunhaluisimmista sellisteistä. Lilja on Apocalyptican perustajajäsen ja Tarja Turusen kiertuebändin jäsen.
Yhdysvaltalainen Fluttery Records julkaisee huhtikuun 10. päivä 2015 Liljan uuden Morphosis -levyn. Levyllä tämä sähkösellon mestari valjastaa sellonsa ääneen moninaisia analogi- ja digitaliefektejä luodakseen täysin uusia ääni-identiteettejä. Yhdeksässä Liljan sellon läpi muokkautuneessa instrumentaalikappaleessa voi kuulla vaikutteita trip hopista electronicaan ja rockista klassiseen.
Morphosis on levy jonka kaikki musiikki on syntynyt sellolla. Max löysi inspiraation melodioista jotka syntyivät kuin itsestään hänen jammaillessa sellollaan.
”Taiteilen sellon ja elektroniikan tarjoamien mahdollisuuksien ja kaiken yhdellä instrumentilla toteuttamisen tuomien haasteiden välissä. Toiset osat vaativat erittäin klassisen lähestymisen kun taas toisissa täysin uudelleen muotoilen alkuperäisen sellosoundin. Nautin todella äänellisten mahdollisuuksien parissa työskentelystä, analogiefektien säätämisestä ja täydellisten soundien löytämisestä kaikille sovituksen osille.”
Morphosis ei ehkä ole maailman helpoin musiikkialbumi mutta artistin mielestä hän on luonut jotain hyvin ainutlaatuista jota maailma ei ole ennen kuullut.
Uusi video Revelation
https://youtu.be/CnxW-_pBhso
Internet:http://www.maxlilja.com
http://www.cafeintro.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lisää Googlen kirjanmerkkeihin
» Jaa keikka MySpacessa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti