Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 02.05.2015 - Loanshark


Päivämäärä:la 02.05.2015
Esiintyjät:Loanshark

Ranger
Wargen

Paikka:Lahti, Torvi
Lisätietoja:Levykauppa Äxän paikallisputiikki juhlii nelivuotissynttäreitään ja Lahen Elmu tuo kaupunkiin säpinää Elmuviikon muodossa. Torven lavalle lauantaina 2.5. nousevat tämän hetken kuumin ja puhutuin uuden kotimaisen heavyaallon yhtye Ranger sekä paikalliset nousukkaat Loanshark ja Wargen. Illan deejiinä toimivat DJ Suoihminen ja DJ Äxämmake. Liput 8 euroa, Elmun jäseniltä 7 euroa.

www.facebook.com/events/792064934205813

Tarinoita artisteista:

Ranger on revitty suoraan autotallista ja alakulttuurin pienkeikoilta isoille lavoille. Yhtye on soittanut jo muun muassa kotimaan suurimmalla metallifestari Tuskassa edeltävänä kesänä ja nousukiito on huima. Jos Ranger jakeli omakustannekasettia vielä kaksi vuotta sitten niin tänä päivänä julkaisutoimintaa hoitaa tuttuakin tutumpi metallimusiikin julkaisija Spinefarm. Retropastissista Rangerin yhteydessä ei tarvitse puhua: Nämä jätkät ovat vain sattuneet syntymään aivan väärään aikaan, 2015 on Rangerin käsittelyssä 1985! Tee-se-itse -henkeä huokuva perinneheavyakti on kevään kovin vieras kaupungissa!

Loanshark on vuonna 2008 Lahessa perustettu heavy metal yhtye, jonka nykyinen kokoonpano useiden jäsen muutosten jälkeen, sai muotonsa vuoden 2013 lopussa. Keväällä 2014 julkaistut kappaleet ”Erased From Existence” ja ”Cry Manila” kuvaavat bändin nykyistä tyyliä erinomaisesti. Bändin vaikutteina toimii 80-luvun ja nykypäivän aito heavy metal. Loanshark on vakuuttanut voimakkailla ja energisillä live vedoilla aina, joten älä missaa tätä bändiä livenä!

Wargen on 2014 perustettu lahtelainen nuorten miesten heavy metal ryhmä, joka ammentaa vaikutteensa niin 80-luvun kulta-ajoista kuin 00-luvun tulevista klassikoista. Energistä ja toimivaa heavy thrashiä.
Internet:http://www.facebook.com/Loanshark
http://ravintolatorvi. … nger-loanshark-wargen/
   Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!