Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 07.02.2015 - Black River Bluesman & Bad Mood Hudson


Päivämäärä:la 07.02.2015
Esiintyjät:Black River Bluesman & Bad Mood Hudson

Bad Mood HUdson One Man Band
Dirty Trainload (ITA)
Jonny Halifax and The Howling Truth (UK)
Ville Pirinen Combat School

Paikka:Hämeenlinna, Suisto-KLubi
Lisätietoja:Kelluva torakka ui vastavirtaan - Floating Cockroach festivaali saapuu kaupunkiin.

Floating Cockroach alt.Blues-festivaali järjetetään Suomessa kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Hämeenlinnassa helmikuun alussa.
”Tämä festari on tarkoitettu niille, jotka keikan jälkeen tulevat sanomaan: ´Normaalisti en koskaan kuuntele bluesia mutta tuossa oli minusta mahtava meininki”, kertoo festivaalin tiedottaja Jukka Juhola. ”Yhtälailla tämä on festivaali niille blues-harrastajille, jotka ehkä jo hieman karttavat keikoilla käymistä, kun aika monet bändit kuulostavat samanlaisilta eivätkä aina tarjoa mitään uutta. Me yritämme tuoda esille artisteja, jotka tässä genressä luovat jotain omaperäistä unohtamatta tämän musiikkityylin musiikillisia ja henkisiä juuria.”

Alt.blues on laaja käsite ja siihen voi kuulua bändejä – usein one man bändejä tai duoja – jotka sekoittavat bluesiin esim. punkkia, garagea, funkia, metallia jne. Monesti jonkinlainen rupisuus, energia, tosissaan oleminen ja itsetarkoituksellisen briljeerauksen puuttuminen ovat yhteisiä elementtejä monien bändien musiikissa.

Tänä vuonna festivaaleilla kuullaan mm. englantilaisen Jonny Halifax and the Howling Truthin vimmaisen sähköistä lap steel -kitaravetoista punk-bluesia, italialaisen Dirty Trainloadin kitara- ja bassoloopein ja analogisin rumpukonein ryyditettyä romuluista bluesia, Black River Bluesman & Bad Mood Hudsonin baritoni-sikarilaatikkokitara-rummut-duon vilpittömän ronskia Mississippi-doomia, Ville Pirinen Combat Schoolin yhden miehen undergroundia sekä Bad Mood Hudson One Man Bandin hard core bluesia ja noise rockia.

Floating Cockroach festivaalin järjestäjä Alt.blues Finland ry on perustettu edistämään valtavirrasta poikkeavan bluesin asiaa Suomessa. Yhdistys luo ja ylläpitää kontakteja alan toimijoiden kesken koti- ja ulkomailla sekä järjestää tapahtumia.
Internet:http://www.bluesman.fi
http://www.suisto.fi/
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!