Muusikoiden.net
28.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Iva (#86038)

Rekisteröitynyt:20.04.2008
Viim. kirjautunut:01.11.2009
Viim. aktiivinen:01.11.2009 17:14   (14vuotta, 150vrk, 23h, ja 4min sitten)
 
Avatar:
 
Kuvaus:"Tässä on keskenkasvuinen muuten niin mukava
Sisäsiisti, ihana ja sulava hölmönoloinen vierivä mukula
Tässä on keskenkasvuinen muuten niin upea,
epäluotettava sottainen kakara, lainsuojaton väliinputooja."

Melko hataraa pianonsoittoa viimeiset kahdeksan vuotta harrastanut nuori tyttö, joka haluaisi ikuisesti säilyä tämän ikäisenä, hankkia musiikin vanhempiensa rahoilla, hautautua hetkittäisiin hermoromahduksiinsa ja pysyä mielentilahyppiväisenä teininä. Huvittavan epätoivoinen materialisti, vastaanväittäjä ja tekosuvaitsevainen. Kutsuttu myös naiiviksi ja tunnevammaiseksi.

Syntymävuotta ei kehtaa paljastaa, tulee ihan reilusti paskaa niskaan muutenkin, mutta uskon iän huutavan kirjoittamieni rivien välistä varsin suureen ääneen.

Kuuntelen sellaista hyvää kuin Tool, Led Zeppelin, Dream Theater, AC/DC, Anathema, Pink Floyd, Beatles, Puscifer, Jane's Addiction, Kate Bush, Eppu Normaali, Porcupine Tree, A Perfect Circle, Rainbow, Scandinavian Music Group, Pearl Jam, Nirvana, Coldplay + kaikki se suunnaton määrä klassista.

Musiikin ohella myös kulutan aikaa lukemalla. Ehdottominta parasta on Khaled Hosseinin, Anna-Leena Härkösen, Jerry Spinellin, Lionel Shriverin ja Juha Itkosen tuotanto. Olen niin musiikin kuin kirjallisuudenkin suhteen erittäin moniruokainen.
 
Allekirjoitus: