Muusikoiden.net
25.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: punainen kuningatar (#75857)

Rekisteröitynyt:03.09.2007
Viim. kirjautunut:10.10.2014
Viim. aktiivinen:10.10.2014 17:10   (9vuotta, 199vrk, 21h, ja 32min sitten)
 
Kotisivu:http://www.punainentalo.net
Paikkakunta:Oulu
 
Avatar:
 
Kuvaus:"Punasen kuningattaren periaate on mun mielestä paras mussiikki pänti suomesa. Pakarisen Hannaki on aika hyvä, mutta se on aika synkiä. Eikä se oo ees pänti. Mutta punanen kuningatar, tai peekoopee, niinku ne täälä oulusa sannoo, on iha sika hyvä! Ne laulaa merestä, majakoista kesästä ja rakkauvesta. Äitiki tykkää! Tai tykkää meijän iskäki, mutta se ei vaan aina kehtaa sanua.

"Veera on hirviän kiva. Se on ainua tyttö koko päntisä, mutta se ossaa puhua autoista ja röyhtästä kovempaa ku kukkaammuu. Vaa ossaa se laulaakki. Ku se alakaa laulammaa, nii tullee semmonen jännä olo. Niinku sillon ku tullee kesäloman jäläkee mummulasta kotia, ja se on niinkö sama paikka se koti mutta jotenki erilainen.

"Tai sitte sitä on vaa ollu niin kauvan sielä mummun luona, ettei muista miten kotona oli. Mutta siltä se koko pänti oikiastaan kuulostaa. Sannoinko mää muuten, että punasen kuningattaren periaate ei oo mikkää tavalline rokki pänti. Ossaa ne rokkiaki, mutta se mennee niillä jotenki ouvosti. Niinku yhesti, ku kuunneltiin meijän Siirin kanssa ”Majakan vartijaa” ja koitettiin taputtaa mukana, nii mentii koko aja sekasi laskuissa. Meitä alako siinä naurattammaa nii hirviästi, ettei meinannu tulla koko hommasta yhtää mittää. Siirin mielestä ne kohat on parraita, misä on torvet.

"Mää en tiijä, mikä o paras. Musta koko pänti o tosihyvä ja ku niiltä tullee joskus semmone pitempi levy, nii se saa kyllä meijjän luokan levyraajisa pelekkiä kymppejä."

-Oskari-
 
Allekirjoitus: