Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Yuppi (#73454)

Rekisteröitynyt:07.07.2007
Viim. kirjautunut:27.02.2024
Viim. aktiivinen:11.03.2024 17:22   (39vrk, 5h ja 45min sitten)
 
Paikkakunta:Tampere
 
Avatar:
 
Kuvaus:Soittopelit seuraavaa mallia

Basso:

Charvel 2B tai joku vastaava, joku M.nettiläinen möi makealla koristetarralla


Kitarat:

Yamaha CS-40 (vanha ja hyvin palvellut klassinen 3/4, kiva soittaa)
Yamaha A1M (hyvä kotisoitteluun/soolosoitteluun, vähän turhan tuhti soundi nauhalle ja yhtyeeseen)

Squier 20th anniversary strato (Hemmetin hyvä mutta metalliosat antoi periksi, tosi oudot mitat joten vaikea vaihtaa tallaa. Nauhat kaipaisi vaihtoa korkeampiin ja ylipäänsä uusiin.)
Tokai ALC-53C (Kiintiölespa. Ei herätä erityisiä tunteita)
PRS SE Mikael Åkerfeldt (oma lemppari ylivoimaisesti)
Jackson RR24 (Tähän piti lyödä J-50BC ja JGP-1000, siis Jacksonin JE-1000 gain boosterin kopio. Ei ehkä monipuolisin tai kaunein soundi, mutta hoitaa juuri sen yhden juttunsa mainiosti)
Caparison TAT Frozen Sky 2007 (On muuten tunkkaiset mikit, huh! Muutoin juuri eikä melkein hintansa veroinen, todella hyvää ja kaunista jälkeä.)


Vahvistinpuoli:

Laney VH100R (mahtavat kliinit ja monipuolisuutta muille jakaa, upea jousikaiku ja monipuoliset efektilooppimahdollisuudet)
Lee Jackson Perfect Connection GP-1000 (jos pitäisi pärjätä vain yhdellä soundilla niin se olisi tämä kaikki nupit kaakossa, mieletön hot-rodded marsusoundi)
Lee Jackson Perfect Connection SP-1000

Marshall JCM900 4x12"-kaappi G12T-75 ämyreillä (hyvä perus, tästä se Van Halenkin tykkäsi)
Palmer 1x12" -kaappi, WGS ET65 (Kiva Celestion 65-tyylinen kaiutin, tarkoituksena pehmentää itserakentamaa Fender Champia yläkerrasta, mutta päätyikin räkin alle.)


Räkki:

Rocktron Intellifex-XL (löytyy kaikenlaiset kaiut ja Hush, heti valmis Scorpions)
Yamaha SPX90 (More good -tyyppinen laite. Ei montaa presettiä, ei laajoja säätöjä, mutta todella jees soundit. Niin kaiut kuin mehukkaat detunet ja chorus/flanger/phaser-jutut)
Boss SE-50 (hyvä multiefekti mikrokoossa)
Lexicon MPX1 (Lexicon soundia enemmän kitaristeille suunnattuna ja paremmin budjettiin sopivana. Ei kaikkia hienoimpia maisemia kuten kalliista sarjasta, mutta paljon mielenkiintoista. Tästä löytyy jopa mod-efekteistä overdrive.)
Boss RPQ-10 (Tosi hienon näköinen parametrinen EQ. Saa ajettua itsensä rosolle ja bypass-moodissakin boostaa signaalia halutun määrän. +-15 dB sekä halutulla kaistalla että outputissa!)
Roland SDE-2000 (Tummahko, rakeinen kasarianalogietuvahvistin-digitaalikaiku, josta saa modulaatiosäädöillä myös choruksen/flangerin. Mahdollista tuottaa samanlaisia glitchaavia ääniä kuin analogikaiuilla, self-oscillation.)
Samson SM-10 Line Mixer
Fruman PL-8 (valoa ja virtaa)
Korg DTR-1000 (viriä)


Pedaalit:

Uraltone Treble n' Bass Boost (juuri kuten Dallas Rangemaster, mutta bassonsäädöllä eikä impedanssiongelmia? Ainakin soundaa hyvältä)
Uraltone Rouhi (Mainio old school germanium fuzz, piiri mallia fuzz face)
Uraltone Blue Box (Uskollinen versio MXR:n Blue Boxista. Löytyy ATARI/DOS-tyyppistä syntikkamaista pörinää, tai vihaista fuzzia, tai niiden yhdistelmää. Hyvin glitchaava tracking, joka on osa taikaa)
Boss GE-7 (The eq)
Boss CH-1 (tällä on hyvä "tuplata" tai leventää soundia, en tiedä miten toimii kliineissä perinteisemmässä käytössä)
MXR Phase 95 (tekee kaikki klassisimpien mxr:n phaserien temput scriptejä myöten {45/90}, hyvä ostos ja kivannäköinen pikkupedaali)
Dunlop Crybaby from Hell (crybaby-soundia, mutta kaikenlaisia elämänlaatua parantavia muutoksia ja nupit joista saa crybabyn taajuudet juuri omaan makuun ja yhteensopivaksi vehkeisiin)
Electro-Harmonix Octavix (hiton erikoinen octafuzz, pääsee räjähtäneeseen kaiuttimeen asti. Alunperin ostin kun toi äärimmillään mieleen Opethin Bleakin lopun, josta luulin että stereot hajosivat.)
Electro-Harmonix Op Amp Big Muff Pi (Klassikko ja uniikki Big Muff Pi -versio, se Smashing Pumpkinsin Siamese Dreams -juttu. Oikein hyvä tyypille joka ei oikein ymmärrä Big Muffin hohtoa.)
Xotic EP booster (ihan mahtava soundi yhden nupin pedaalissa, echoplexin lämpöä)
Boss SD-1 (Eka pedaalini, edelleen luottoväline yli 15v jälkeen. Sopii mainiosti JCM800-tyyppisten vahvistimien eteen, Zakk Wyldekin tykkäsi.)
Ibanez TS-808 (en vieläkään osaa säätää tätä omaan makuun, sd-1 kuulostaa aina paremmalta)
Boss Blues Driver (joku tässä pedaalissa on vallan mainiota. Todella mukava soittotuntuma, stackaa hyvin. Yllättävän paljon säröä tarvittaessa.)
DOD Gunslinger (Kova drive, tuntuu samalta kun avaisit putkivahvaria. Vaikka säröä laittaisi paljon, ei mene muusiksi ja soiton dynamiikka säilyy. Vähän Blues Drive -äänimaailma, mutta monipuolisemmalla ja käytännöllisemmällä eq-osiolla. Terveet middlet jotka saavat nuotit laulamaan nätisti)
Tone City Golden Plexi (Tosi ärhäkkä plexisoundi, sellainen kuin Paul Gilbertin modattu plexi Racer X:ssä. Säätönupit on ihan turhat tässä, ei mitään eroa, jo klo 9 gainissa on kutakuinkin sama kuin täysillä.)
JHS Andy Timmons (kova marsu laatikossa, vähän tummempi sävy, mutta mainiot kontrollit)
Fulltone OCD v1.7 (Jämpti, vähän tummempi, mutta mukavan rouhea särö. Vähän middlekkäämpi versio, mutta silti paljon tummempi kuin v2.0 joka halkoo korvat. Aggressiivisempi kuin v1.4)
TC Electronic Eyemaster (parempaa korviketta HM-2:lle ei voi toivoa. Aika raju soundi, mutta ei hajoa käsiin. Mainio valmistuslaatu ja soundin taso uskomattoman halvassa purkissa)
Boss Metal Zone (ostin modaustarkoitukseen, mutta säätövaraa löytyi niin paljon että tätä voi käyttää maineestaan huolimatta melkein bluesista Cannibal Corpseen. Vaikea päättää modia.)
Boss DS-1 (Ostin modaamista varten ja pidin hirveimpänä pedaalina koskaan, mutta selvisi että kaipaa vain tonen modaamista, klo 12 yli ei ole menemistä. Ehkä ledien vaihto epäsymmetrisesti clippaaviin ja headroomin nostoon.)
Wampler Tumnus Deluxe (loistava boosti eq:ssa Klonin tyyliin, mutta tervetullutta monipuolisuutta tarpeen vaatiessa. Jäätävän iso boostirange.)
Keeley Compressor + (erittäin hyvä ja riittävän hienovarainen että itsekin saa järkevän tuloksen ulos)
Mooer Eleclady (Tosi hyvä Electric Mistress -kopio. Aika omanlaisensa flangeri, ainoa joka on miellyttänyt omaa korvaa.)
Tone City Angel Wing (mukavan lempeä ja "lush" chorus, ilmeisesti CE-2 soundimaailman mukaan. Odottamattoman hyvä soundi eikä maksa mitään)
Tone City Tremble (tremolo-kokeilu. Depthillä ja volumella saa tasapainoiltua efektin niin ettei ääni katoa eikä ole häiritsevän pumppaava, mutta efekti on kuitenkin läsnä. Myös odottamattoman mukava soundi. Paha sanoa enempää.)
MXR Carbon Copy (analogikaiku kohdallaan, always on -tyylinen fiilispurkki)
Ditto Looper (must have jokaiselle, looperista on älyttömästi riemua ja hyötyä)

Korg Miku (ihan hyvä vitsi)

Näihin virtaa GigRigin pedaalivirtalähteellä. Parempaa välinettä saa hakea, laajenee myös täysin oman tarpeen mukaisesti modulaarisuuden ansiosta.


Entiset kamat:

Joskus omistin myös LTD MMV SN:n, oli muuten kaikin puolin surkea räpellys. Heräsi vähän eloon kun vaihtoi Duncanin JB/Jazz-setin, mutta tuntuma oli kamala, samoin kuin design joka suhteessa. Ja metalliosat oli mitä lie alumiinia, antoi periksi hetkessä. Sen lisäksi käsissä oli joskus LTD Deluxe MH-1000 STBC ja siinä oli huomattavasti parempi kitara, mahonki ja Duncan toimii. Todella kaunis kansi. Lähti kuitenkin kaverille kun tuntuma ei ollut omaan makuun. Se on nyt todettu että LTD:t ei ole itselle sopivia.

Vahvistinpuolella omistin aikoinaan Vox Pathfinder 15R:n. Tosi kova eka vahvistin. Hyvä soundi, minkä lisäksi tremolo ja kaiku oli miellyttävät. Huonompi kokemus oli Marshall Valvestate VS-100R kombo. Aika hirveä. Ilmeisesti väärä versio, koska bändikaverilla oli myös vastaava malli, mutta parempisoundinen.

Efektilaitteista aikoinaan omistin Rocktron Intellifex-LTD:n, ei pahaa sanaa siitä.

Kaappina oli myös joskus Marshall 1936 2x12", tälläinen uudempi, myös G12T-75 elementeillä varustettu kaappi, mutta vaihdoin nopeasti 4x12" jossa oli rullat alla roudausta helpottamaan.

Kaikenlaista härpäkettä on siis kertynyt, mutta paljon lisää pitäis vielä kerätä.




Tällä hetkellä hankintalistalla (tai haaveilulistalla hinnan ja rahatilanteen mukaan)

Ebow


Pedaalit:

Boss SY-1
Catalinbread Belle Epoch (/Deluxe)
Digitech Whammy
MXR Timmy
ProCo RAT 2
VS Audio Royal Flush
Catalinbread Echorec
Fender Engager
Ernie Ball Volume
Joku harmonic tremolo
Power Boost klooni
Fulltone PlimSoul
ToneBender klooni
Dawner-Prince Boonar
Analogman Sun Face
Analogman King of Tone
Tone City Tape Machine
TC Electronic Flashback 2
TC Electronic Polytune 3


Räkkijutut:

Lexicon PCM70/80/81
TubeWorks Real Tube II -etuaste
VHT 2/90/2 (pakollinen jos aikoo kasari-ysärimetallia veivata räkkivehkeillä)
MIDI-lauta, kenties Englin Z-12


Kitarat:

Se Charvel Model 6 (vissiin) joka pyöri torilla aikoinaan. Valkonen jossa oli vipuja yhtä monta kuin potikoita ja mikkejä. Kuolasin vuosia ja vuosia sitten, kunnes se meni. Tai vaihtoehtoisesti Jacksonin valkoinen soloist.
Jackson COW-7
 
Allekirjoitus:Minä sanon mitä mieleeni sattuu, sillä mieleeni sattuu.

Omat kuvat

15.02.2021 21:45  -  1599×755  -  196 kt.
23.02.2021 23:57  -  874×1200  -  128 kt.15.02.2021 21:25  -  675×1200  -  179 kt.