Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: sartzan (#33701)

Rekisteröitynyt:13.01.2005
Viim. kirjautunut:17.01.2021
Viim. aktiivinen:17.01.2021 01:48   (3vuotta, 62vrk, 9h, ja 21min sitten)
 
Paikkakunta:Rovaniemi
 
Avatar:
 
Kuvaus:Satunnainen soittelija, sohvanpohjabasisti ja -kitaristi sekä soitinrakentelija, joka reilu kolmisenkymmentä vuotta sitten puettiin pinkillä rusetilla somistettuun kastemekkoon. Eli toisin sanoen vanaha akka. Musamaku laaja, soittotaito puutteellinen, mutta uskoakseni kehityskelpoinen. Teoriaummikko.

Kamoja totaali-amatöörin kototarpeeksi: läjä työkaluja plus pikkuriikkinen huonosaundinen kitaracombo, pikkuriikkinen hyväsaundinen kitaracombo (micro cube), joku vanhahko ibanezin säröpoljin, vanhahko halpa strato-mallinen kitara, nailon-Landola, ja itetehty nauhaton jasso, kera itsetehdyn baritoniskitan ja niinikään omatekele bassukka, tällä kertaa nauhallinen sellainen. Bassosta mökät otan ulos Gallien-Kruegerin Backline 600 -nupilla ja tällä hetkellä lainakaapilla. Oman kaapin kartiot odottaa keittiössä pahvilootassa hetkeä, että saan nikkaroitua kaapin niiden ympärille.

Baritonista löytyy lisää kuvia http://img439.imageshack.us/gal.php?g=64xd.jpg .

Musassa levykaupan hyllysijaintia tärkeämpää on puhutteleeko biisi, saako se liikutettua jotakuta ruumiinosaa, erityisesti ihokarvoja. Viihtyisin todennäköisesti yhtä hyvin niin kaustisilla, pori-jazzeilla, Koneistossa kuin Tuskassakin. Voisi olla kivaa tehdä musakkia, jota voisi esittää kaikissa noissa häppeningeissä. Tämänhetkisen bändin kanssa veivaamme hardrock-henkistä settiä.

Koska musiikki ja kipaleet ovat musta tärkeämpiä kuin artisti, ja koska artistin nimi sisältää tässä populaarikulttuurissa muitakin merkityksiä kuin pelkän biisilistauksen, ei artistilistaus kykene antamaan todellista kuvaa musamausta. Pidän hyvän musiikin lisäksi joidenkin jaottelun mukaan myös ns. "paskasta" musiikista, eikä edes hävetä.

Lisäksi "soft spot" 80-lukukamalle, liudalle yhden hitin ihmeitä, liudalle satunnaisten artistisen yksittäisiä piisejä kaikista kuviteltavissa olevista musagenreistä, lattareille, soulahtavalle, funkahtavalle, metallihtavalle, etnohtavalle, discohtavalle, tanssattavalle ja jollain tapaa hämärähtävälle musalle. Afrosta ja klassisesta deathiin ja danceen, kaikista genreistä on aina löytynyt jotain kuunneltavaa, korvat tykkää nähdä uutta.

Ylläolevan itsestäpuhumisen loppukaneetiksi lienee sama listata tähän sitten vaikka muutkin ajanvietteet. Nehän ovat semmoset kuin yleisnörtteily ja nyrkkeily. Musiikin kuuntelun ja soittelun lisäksi tykkään myös käydä tanssahtelemassa rytmimusiikin tahtiin ajoittain. Siinäpä tuota.
 
Allekirjoitus:"Oh my dog...
Oh Long John...
Oh Long Johnson...
Oh Don Piano...
Why I eyes ya...
All the live long day." -kissa

Omat kuvat

01.12.2008 17:42  -  800×600  -  60 kt.
30.06.2010 17:06  -  512×165  -  11 kt.