Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: May Lo (#225030)

Rekisteröitynyt:21.01.2022
Viim. kirjautunut:01.05.2022
Viim. aktiivinen:03.05.2022 19:52   (1vuotta, 352vrk, 11h, ja 38min sitten)
 
Paikkakunta:Vantaa
 
Kuvaus:Amatööri laulaja etsii metalli bändiä!

Yellow, bändiä olisi 25 vuotias nainen vailla. Vähän minusta, olen laulanut 3-4 vuotta vaihtelevasti ja jotenkuten siitä tietää jo mitä tekee. Laulan puhtaasti ja örisy tyyliin on grunt ( kuulijoiden mielestä soundiin on aika matala) . Aiempaa bändi kokemusta ei ole, mutta todella iso hinku on saada laulaa bändissä. Laulutunteja on kertynyt vuosien varrella sekä karaokessa vietettyä monta iltaa. Olen moni kielinen, äidinkieleni on Ruotsi mutta puhun todella hyvin suomea sekä englantia.

Enimmäkseen olen treenanut Teräsbetonin tuotantoa sekä erilaisia pop biisejä on tullut öristyä. Toiveena olisi löytää bändi joka ottaisi huomioon sen että olen aloittelija, mutta nopea oppimaan. Määränpäänä olisi joskus päästä esiintymään.

Asun Vantaalla ja omistan auton niin siirtymisissä ei ole ongelmia.. Työkseni olen lähihoitaja ja teen vuorotyötä, mutta jos meillä olisi vaikka joku sovittu treeni päivä viikossa, uskoisin saavani sen päivän melkein aina vapaaksi. Jos ja kun on keikkoja missä sitten esiintyyisimme , niin tavalla tai toisella saisin ne päivät vapaaksi.

Jos heräsi kiinnostus, niin matalalla kynnyksellä ottkaa ihmeessä yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen maylin.lo96 at gmail.com. Kysyttäessä lähetän ääninäytteitä.

Ps. Älkää antako nimen huijata, olen puoliksi kiinalainen ja puoliksi suomenruotsalainen.
 
Allekirjoitus: