Muusikoiden.net
28.03.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: AR-1N (#208222)

Rekisteröitynyt:08.09.2019
Viim. kirjautunut:25.03.2024
Viim. aktiivinen:25.03.2024 00:28   (3vrk, 21h ja 36min sitten)
 
Paikkakunta:Helsinki
 
Kuvaus:DIY-pedaaleja.
 
Allekirjoitus:The doors open but the ride aint free


Kommentit

utareet: Ostin miehen tekemän Fuzzrite-kloonin, on ollut erinomainen kapistus! Lisäpisteet siitä, että sai vaikuttaa paljonkin pedaalin ulkoasuun. Kerrassaan laadukasta työtä!
4tune: Ritualfuzz kloonin ostin ja on kyllä se mitä pitikin: helvetin törkeä fuzzi. Työnjälki on nättiä!
The_True_Meller: Ostin herralta OD250-klonin lisäklippausoptiolla. Pedaali toimii moitteettomasti ja hiljaisesti, toisintaa uskollisesti OD250:n, ja lisäklippausmoodi tuo monipuolisuutta saundiin erittäin musikaalisesti. Moitteeton työnjälki.
jimmonen: Ostin tältä kaverilta JHS Andy Timmons kloonipedaalin. Hyvä soundi ja muutenkin ok!
seppuku: Kaikin puolin hyvä kauppakumppani. Postin kanssa oli vähän ongelmia mutta myyjä selvitti asiaa hyvin ja pedaalit saatiin lopulta perille. Pedaalitkin vaikuttavat ihan laadukkailta rakennelmilta hyvine soundeineen.
HornCrathConn: Hyvä tuote ja hyvä kaupanteon meininki. Suosittelen.
mu_ma: laadukasta työtä ja muutenkin hyvä meininki
N4754_: Jukka teki minulle Pii-fuzz Face + oktaaveri-yhdistelmäpurkin esikuvien ja toiveiden pohjalta. Minulle jäi tosi hyvä mieli, laadukasta työtä ja grafiikoihin yms sai vaikuttaa hyvin koko projektin ajan. Suosittelen lämpimästi muillekkin. Kiitos paljon!
TumppiKan: Ostin Herralta octavio-fuzzin, kerrassaan mainio purkki ja laadukasta työtä. Ulkoasukin upea. Suuret kiitokset!
Lapasesa: Ostin 13.8. ten ton hammer fuzzin ja erittäin mukavat kaupat, pedaalikin toimii ja soi mainiosti.
olligolli: Useamman purkin olen ostanut jo ja kaikki ovat olleet erinomaisia ! Voin suositella :)
pedro: Ostin Bender-fuzzin ja ei kyllä kaupan hyllyltä löydä vastaavaa hintalaatusuhdetta. Ihan poikkeuksellisen monipuolinen vehje, josta pysyy laajojen säätömahdollisuuksien takia ruuvaamaan irti todella laajan soundipaletin. Ollut päivittäisessä käytössä. Kii
samppa88: Teki mulle toivomani pedaalin, rokkaa hyvin. Piti ajantasalla pedaalin rakennuksen ohella missä mennään ja millä aikataululla. Hyvä palvelu. Suosittelen. 5/5.
Miikuli28: Pari purkkia ostanut, toisen valikoimasta ja toisen tilaustyönä. Molemmat timanttia. Myös palvelu pelaa!
Ydinsota: Kiitos vielä pedaaleista, kuulostavat juuri siltä miltä odotin!
Azwethinkweiz: Ostin Jukalta "Keef-in-a-box" Les Lius-kloonin. Soundi on juuri sitä toivomaani tweed-ruttua, pedaali on rakennettu laadukkaasti ja kaupankäynti ja kommunikointi sujui ensiluokkaisen hyvin. Kiitos!
turpeapörri: Ostin Durhamin Crazy Horse kloonin. Hyvä työn jälki ja mainio kapistus. Kiitos!
askel_vakaa: Todella asiallista palvelua ja pedaalit viimeisen päälle tehtyjä. Suurkiitokset ja suosittelen!
rattusrattus: Ostin raskaamman puoleisen fuzz-pedaalin ja hyvin pörisee. Kuulostaa juuri siltä mitä oli hakusessa ja pedaali on hyvää työtä. Mukavaa kaupantekoa!
Icy-Sun: Hyvin hoidetut kaupat ja pedaali kuulostaa mainiolle.
mataki: Hyvät kaupat kaikinpuolin, kiitos!
Duivel: Työn laatu ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa huippuluokkaa. Viimeisen päälle siististä ja pieteetillä tehty kaikki. Lisäksi varsin kilpailukykyinen hinta. Pistin saman tien seuraavan pedaalin tilaukseen. Suosittelen lämpimästi! Kiitos!
6nenmake: Mahtavia pedaaleita ja asiallinen kauppias!!!
Jabbe: Erittäin pätevä DIY-fuzz löytyi, soundaa hienolta ja näyttää upealta. Kaupanteko erittäin sujuva, iso suositus!
Zammy: Pari pedaalia tilasin ja ihan priimaa tavaraahan ne on. Soundit on reseptin mukaisia ja ulkoasua täytyy nyt vielä erikseen kehua. Monessa tehdaspedaalissa on paksu muovimainen maalipinta, mutta siihen verrattuna näissä lopputulos on todella näyttävä.
Duivel: Jukka teki tilaustyönä upean Absolute Destructionin. Tyytyväisempi en voisi olla. Työn laatu jälleen huippuluokkaa, kuten kommunikointikin. Luotettavuus ja ammattitaito 10+.
jiipee123: Hyvät neuvot sain kun kyselin, ja häneltä juuri valmistunut Zupa Zen oli kyllä erittäin vaikuttava ja hienosti tehty fuzzi, suosittelen kyllä herran tuotoksia.
peltovaara: Asiantunteva, rehti ja reilu kauppamies ! Laadukkaan soundin lisäksi Jukka panostaa pedaalejen visuaaliseen puoleen taidolla ja tyylillä ! Lisäksi Jukka on mitä mukavin heppu !:) Vuosien kokemus lukuisista kaupoista Jukan kanssa. KIITOS !!!

Yhteensä 28 kommenttia. Lisää kommentti!