Muusikoiden.net
07.12.2016
ROKKAA MERKONOMIKSI - liiketalouden perustutkinto 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Pusher (#20481)

Rekisteröitynyt:23.01.2004
Viim. kirjautunut:07.12.2016
Viim. aktiivinen:07.12.2016 20:54   (1h ja 45min sitten)
 
Sähköposti:dimitri.paile@gmail.com
Kotisivu:http://dimitripaile.com
Paikkakunta:Helsinki
 
Kuvaus:Dimitri Paile (s.1983) on helsinkiläinen multi-instrumentalisti ja säveltäjä. Viimeksi Beastmilkin rumpalina tunnetuksi tullut, ja sen myötä kansainvälistä menestystä nauttinut Dimitri Paile on loppuvuodesta 2015 valmistellut soolouraansa, ja nyt oma tyyli on kristallisoitunut jazzin ja folkin tyylikkääksi yhdistelmäksi. Dimitri Pailen lauluissa kuullaan vaikutteita artisteilta kuten Nick Cave, Chet Baker, The Doors, Jeff Buckley, Mel Torme ja Chris Isaak.

Diskografia:
2013: Beastmilk - Climax / rummut (Svart Records)
2012: Beastmilk - Use Your Deluge / rummut (Svart Records)
2012: Beastmilk - White Stains On Black Wax / rummut (Svart Records)
2010: Beastmilk - White Stains On Black Tape / rummut (omakustanne)
2009: BOLT - Behind Obstacles Lies Truth / kitara (Fullhouse Records)
2006: Våld - Boycott Your Life / basso (omakustanne)
2005: Pusher - Demo / laulu, kitara

Kamat:
Martin 00-18 '64
Martin LX1
Harmony H-671 (ca '73)
Reverend Volcano
Gibson SG Std '73

Uraltone Jr. combo
Ampeg VT-22 combo
Peavey Delta Blues combo

Gretsch Catalina Club Rock

T-Rex RoomMate Reverb
T-Rex Replica Delay
Ibanez TS 808
CryBaby Bass Wah
 
Allekirjoitus:
 
Musiikkinäyte:http://dimitripaile.bandcamp.com

Omat kuvat

10.04.2012 16:35  -  200×156  -  8 kt.

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti