Muusikoiden.net
28.09.2022
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Moderaattori (#18305)

Rekisteröitynyt:18.11.2003
Viim. kirjautunut:29.08.2022
Viim. aktiivinen:29.08.2022 20:17   (30vrk, 3h ja 16min sitten)
 
Avatar:
 
Kuvaus:TÄRKEIMMÄT SÄÄNNÖT:

1. Muusikoiden.netin keskustelu on itsenäinen ja riippumaton Internetissä julkaistava foorumi, joka toimii allaolevien periaatteidensa mukaan. Sivusto pitää itsellään oikeuden muokata kaikkia palstaan jätettyjä kirjoituksia tai poistaa ne kokonaan linjansa mukaisesti.

2. Kaikki kirjoitukset, joissa on asiattomuuksia, kirosanoja, henkilökohtaisia loukkauksia ja muita hyvän tavan vastaisia asioita poistetaan.

3. Mieti mitä kirjoitat, lue teksti, korjaa virheet ja lähetä viesti vasta sitten. Jos kerrot mielipiteesi, muista perustella se.

4. Mieti kirjoitukseesi hyvä sisältöä kuvaava otsikko, saat enemmän vastauksia kun asiasta kiinnostuneet huomaavat viestisi muiden joukosta. Kirjoita otsikoksi ennemmin "Kannattaako ostaa Richard Ashcroftin uusi levy?" kuin vain "Kannattaako ostaa..?". Näin asiasta tietävät (ja samanhenkiset) ihmiset huomaavat viestisi muiden joukosta, eivätkä muut (vaikka kyseistä bändiä inhoavat) "turhaan" kuluta aikaansa lukemalla kirjoitustasi.

5. Kiinnitä huomiota mille aluelle viestisi postitat. Keskustelualuekuvaukset kertovat mistä asioista on tarkoitus puhua. Väärällä alueella olevat viestit siirretään paremmin sopivalle alueelle tai poistetaan kokonaan.

6. Käytä välimerkkejä ja pitkässä kirjoituksessa muista kappalejaot. Älä paina enteriä tai pistä monia pisteitä/huuto/kysymysmerkkejä joka rivin loppuun sillä se tekee tekstistä sekavan. Älä kirjoita koko viestiä isoilla kirjaimilla sillä se tulkitaan huutamiseksi ja on epämiellyttävää lukea.

7. Jos sinulla ei ole mitään oikeaa sanottavaa älä turhaan vastaa toisten kirjoituksiin. Täysin turhat yhden tai kahden sanan kommentit poistetaan.

8. Pitkään jatkuva muita häiriköivä kirjoittelu ja useiden varoitusten saaminen Muusikoiden.netin jäseniltä johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Internet tarjoaa lukuisia muitakin foorumeita, joihin on parasta tällöin tutustua.

9. Ennen uuden aiheen aloittamista, käytä keskustelun hakua ja tarkasta ettei samasta aiheesta ole keskusteltu lähiaikoina.

10. Muusikoiden.netissä jokainen muusikko on yhtä arvokas. Artistin tai kokoonpanon solvaaminen johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Perustellun mielipiteensä musiikista voi sanoa, mutta asiattomat hyökkäykset musiikin tekijöitä kohtaan ovat kokonaan kiellettyjä.
 
Allekirjoitus:

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti