Muusikoiden.net
18.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Bar Loose (#167047)

Rekisteröitynyt:15.12.2014
Viim. kirjautunut:05.03.2015
Viim. aktiivinen:05.03.2015 13:20   (9vuotta, 46vrk, 22h, ja 44min sitten)
 
Kotisivu:http://barloose.com/
Paikkakunta:Helsinki
 
Kuvaus:Bar Loose sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Annankadulla, kivenheiton päästä linja-auto- ja rautatieasemasta. Ravintola on auki iltahämärästä aamunkoittoon, aueten kuitenkin hyvissä ajoin ennen työpäivän päättymistä.

Bar Loose on kohtaamispaikka: iltapäivällä se on viihtyisä lounge alan harrastajille, illalla laadukas keikkapaikka ja puolenyön jälkeen ravintolasta kuoriutuu kuuma jatkoklubi ja tanssinnälkäisille alakerrassa on tarjolla suosittu rockhenkinen yökerho. Ravintolassa on asiakkaiden käyttöön maksuton langaton internet-yhteys ja baarin tiskiltä löytyvät päivän tuoreimmat lehdet, kuten Helsingin Sanomat, iltapäivälehdet, Rumba, Soundi, Inferno ja Sue.

Bar Loose jakaantuu kolmeen osaan. Yläkerrassa on iso baarin puoli eli Bar Loose sekä siitä tarpeen mukaan omaksi yksiköksi irroitettava Café Loose. Alakerrassa sijaitsee Club Loose, jossa järjestetään 4-5 kertaa viikossa elävää musiikkia rokista, popin kautta jatsiin ja jopa death metalliin. Viikonloppuöisin bändien jälkeen Bar Loosen montussa kaupungin kuumimmat tiskijukat soittavat parasta rockhenkistä levymusiikkia aina valomerkkiin saakka.
 
Allekirjoitus: