Muusikoiden.net
20.04.2024
 

Etusivulle
JäsenetKirjaudu sisäänOma sivuPikaviestitRekisteröidyHakuOnline
Palaute

Jäsenkuvaus: Vilku (#142359)

Rekisteröitynyt:10.08.2012
Viim. kirjautunut:21.01.2013
Viim. aktiivinen:21.01.2013 17:59   (11vuotta, 91vrk, 12h, ja 23min sitten)
 
Kotisivu:http://www.facebook.com/Vilku2?ref=tn_tnmn
Paikkakunta:Tampere
 
Avatar:
 
Kuvaus:Laualan, sisäänpäin vihellän ja soitan syntetisaattoria.
syntetisaattorilla soitan spontaanisti niistä tunteista mitä sillä hetkellä itselläni tai lähellä olevien muiden ihmisten tunteista, kun taas laulun ja vihellyksen teen enemmäkseen ulkoa opettelemalla.

eli tyyli suuntani on pääosin ihan mitä vain mihinkä tunteet vie, ja kyllästyn hyvin helposti jos haaste loppuu mikä johtaa siihen että olen jo luonut uuden sävelmän ennen kuin edes saisin idean nauhoittaa edellisen. +, kuten mainitsin, tunne pohjaisena samat tunteet eivät toistu kahdesti josta johtuen en koskaan soita samaa kahdesti syntetisaattorilla. ja laulamisessa + vihellyksessäkin kyllästyn heti kun osaan täydellisesti.

eli hyvin kärsimätön ja spontaani olen.

ja kielinä laulan pää osiksi englanniksi, venäjäksi, suomeksi, arabiaksi ja hindiksi. uudet kielet laulu käyttöön tarvittaessa opettelen tuosta noin vain jos kiinnostusta riittää. ja osaamisen taso on juuri tuossa järjestyksessä missä luettelin, laskevasti vahvimmat ensin. puhekielinä ensisijaisesti englanti ja suomi natiivisti, venäjää osaan sen verran että 95% pystyn navigoimaan sen kielisillä saitella mutta puhu en, ja jälkimmäiset kaksi taas menevät vain laulaen.

persoonallisuudeltani olen sensitiivinen, ääni yliherkkyys ja savu herkkyys kuuluvat joka päivisiin heikkouksiini. 70 decibeliä on jo sietämätöntä kipua ja tinnitystä korvissa tunneittain siitä, tupakansavusta tulee keuhko, kurkku ja päänsärkyä.

oppija tyypiltäni olen omatoiminen, muiden yritys opettaa minua muottiin lähinnä vain hidastaa itseäni oppimasta. ja opettelen vain jos huvittaa, motiivinani aina oppimisen hauskuus, ihan kaikessa.

olen myös äärettömän ujo jos en osaa jotain täydellisesti. vaikka olenkin ulospäinsuuntautuva ihminen.

kirjoitteluni suomenkielellä tosin antaa itsestäni aivan päinvastaisen kuvan kuin mitä olen, johtuen sen olevan toissijainen eikä ensisijainen kieleni.

eli normaalisti olen hyvin tunteilla ilmaiseva ja expressiivisyys focus tärkeimpinä kommunikaation alueina omaperäisyyden lisäksi.
 
Allekirjoitus:~Sir Vilku