[ MUUSIKOIDEN.NET ]

Haastattelut: How Much More

How Much More

16.05.2002 - Tuore Rock-SM yleisöäänestyksen voittaja How Much More antoi haastattelun Muusikoiden.net:ille Tuomaristo valitsi myös kisan parhaaksi kitaristiksi How Much Moren kitaristin Sami Tuomivaaran.

Muusikoiden.net: Kävitte perjantaina 10.05.2002 Nosturissa Rock-SM finaalissa. Miten reissu meni?!

Tuomo: Reissu oli menestys. Yli 800 bändien joukosta pääsimme finaaliin 6 parhaan joukkoon ja bändimme voitti yleisöäänestyksen palkinnoksi saamme painaa 500 kpl levyjä. (sis. kaiken mahdollisen: painon, kannet ym ym?) ja kitaristimme Sami Tuomivaara palkittiin käsintehdyllä kitaralla. Kontakteja tuli paljon, niin mediaan kuin levy-yhtiöihinkin.

Muusikoiden.net: Keitä olette ja mistä tulette? Voisitteko kertoa hieman yhtyeenne historiasta?

Tuomo: Olemme kemiläinen Rock-pumppu How Much More! Bändi perustettiin vuonna 1996, mutta useitten kokoonpano vaihdosten jälkeen olemme saaneet sellaisen porukan mikä ei muutu! Alkuperäiset jäsenet ovat: minä (Tuomo Pfaler), laulajamme Mikko Koivulehto ja Rumpalimme Tome Jacku. Tome kävi heittään vähän settiä muualla ja päätti tulla takaisin vuonna -99 maailman kovimpaan Rock-bändiin. Nykyinen basistimme Anska Pöntisenaho liittyi myös tuolloin bändiin. Kitaristimme Sami Tuomivaara tuli mukaan vuonna -97.

Muusikoiden.net: Julkaisitte juuri omakustanne singlen. Kertokaapas siitä.

Tuomo: Joulukuussa (2001) olimme Tico Tico Studiolla tekemässä 3 biisin singleä, joka nyt saatiin helmikuussa (2002) ulos. Tarkoitus olisi nyt markkinoida sitä lähes tulkoon joka ohikulkijalle... Elikkäs toisin sanoen laitamme levyn myyntiin musiikkiliikkeisiin. Tällä hetkellä levy on myynnissä Kemin Fazer musiikista, Kemin Viihdestopista ja Tornion Music Centerissä. Myymme sitä myös itse kotisivuiltamme. Lähetämme niitä radioihin, ohjelmaltoimistoihin ja levy-yhtiöihin ympäri palloa, eli emme todellakaan jätä levitystä Suomeen. Ja nyt kun tuo Rock-SM kisatkin toi hieman kuuluisuutta, niin uskonpa, että on helpompi saada nimeä esille. Elikkäs tavoitteet ovat ERITTÄIN korkealla.

Muusikoiden.net: Onko tyyli pysynyt samana?! Minkätyylisiä biisejä sinkulla on?!

Tuomo: Kahta en vaihda Rockia & Rollia. Elikkäs samassa englanninkielisessä rehellisessä juurekkaassa rockissa pysytään. Vaikutteet ammennetaan varmaankin sitten tuolta 60-70-luvun rockista. Koska pakkohan sen on jotenkin kierolla tavalla vaikuttaa musikkiin mitä soitetaan, koska kaikki kuunnellaan sen tyylistä musaa. Sinkun raidat 1 & 3 on meitä itseään eli Rock on homman nimi ja 2. raita on balladi. (Tosin vähättelemättä sitäkään... Loistavia biisejä kaikki).

Muusikoiden.net: Kuka teillä tekee biisit?

Tuomo: Biisit syntyy YLEENSÄ porukalla treenikämpällä ja Mikko tekee sitten siihen laulun päälle, mutta toki poikkeuksiakin on. Joskus biisit syntyy kämpällä parissa minuutissa ja joskus sitten jotain riffin pätkää väännetään ja käännetään kämpällä monta kuukautta ja ollaan kummissaan kun mikään ei onnistu... mutta sen se vaatii...

Muusikoiden.net: Mitkä bändit ovat innoittajianne?

Tuomo: Innoittajista voisi mainita taas sen hehkeän 60-70-luvun. Loistavia bändejä on paljon esim. The Rolling Stones, Cream, Steppenwolf, Deep Purple, The Doors... ja uudemmista bändeistä voisi mainita The Black Crowesin, The Hellacoptersin ja Lenny Kravitzin... Onhan noita...

Muusikoiden.net: Mikä on teidän "se" juttu?

Tuomo: Se meidän juttu taitaa olla, että asenteella, täysillä. Ja siihen kun lisää hyvät melodiat ja Rock 'n' Roll riffit, niin homma on siinä!

Muusikoiden.net: Tulevaisuuden suunnitelmat?

Tuomo: Nyt tuoreena Rock-SM yleisöäänestyksen/ parhaan kitaristin voittajana Markkinoimme bändiämme joka paikkaan mukaan lukien tietenkin ulkomaan markkinat!

Muusikoiden.net: Mottonne?!

Tuomo: Keep on rockin'

How Much MoreHow Much More - Kotisivut

Tulostettava versio.

Tulostettava versio ilman kuvia.

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden.net. Kaikki oikeudet pidätetään.