[ MUUSIKOIDEN.NET ]

07.05.2006: Grazy Mama & Daddy Ritchie - Vapun start...


Daddy hyppäsi kahden kitaran, repun ja kitaravahvistimen kanssa junaan aamulla 28.04.2006 perjantaina. Matka sujui mukavissa merkeissä tuttujen ihmisten seurassa.. (joita aina junissa tapaa) ..Tampereelle, josta se jatkui Helsinkiin vielä mukavammissa merkeissä kun Mama hyppäsi samaan junaan.

Helsinkiin saavuttiin perille klo 13:58 ja juna-asemalta lähdettiin kamojen kanssa oikopäätä tutustumaan seuraavan päivän keikkamestaan. Painobaari sanomatalossa oli siis osoite.

Käytiin morjenstamassa Painobaarin jengi ja lähdettiin syömään. Klo 16:00 hypättiin levy-yhtiön edustajan kyytiin ja lähdettiin pitämään palaveria, palaveri sujui mukavissa merkeissä ja paltsun jälkeen käytiin tutustumassa studioilla.

Tutustumisreissun jälkeen (vähän jo sen aikana) vaihdettiin virallisesti vapaalle ja voi sanoa, että vappufiiliksissä mentiin. Saatiin lafkan edustajalta kyyti Vantaalle Grazy Gramman huvilalle ja siellä vietettiin "rauhallinen" ilta:)

Lauantaina oli vuorossa Daddyn ensimmäiset treenit uuden bändinsä Murhaliigan kanssa, joihin Mama tuli messiin hengailemaan. Pyörittiin kamojen kanssa kaupungilla jonkin aikaa, syötiin ja käytiin ostoksilla.. Mama sai uudet kengät samalla reissulla ja Daddy uuden huivin.

Klo 15:30 oltiinkin jo Riihimäellä ja Jani oli vastassa asemalla josta oikopäätä suunnattiin Hausjärvelle treenikämpälle ja alettiin soittelemaan Janin biisejä. Hyvät treenit oli, kolme biisiä käytiin läpi ja saatiin kivuttomasti sovitettua kaikki kohtuulailla valmiiksi. Hyvältä kuulosti, ja Mamakin diggaili. Murhaliiga starttasi hienosti!

Illaksi palasimme Helsinkiin ja suunnistimme suoraan keikkapaikalle, jossa olikin jo PA pystyssä.

Aloiteltiin n. klo 22:00 ja jengiä oli mukavasti paikalla, haastateltiin porukkaa ja Mama toki jakoi jengille karkkia tuttuun tyyliin.. tuo namu_täti:)

Pari settiä vedettiin, oli hiton hauskaa ja hyvä meininki. Mielellään tuollaisessa paikassa keikan heittää.

Keikan jälkeen jätimme osan kamoista ystävällisen Painobaarin henkilökunnan hellään huomaan ja painuimme viettämään kivaa Helsingin yöhön.. "kevyt" baarikierros käytiin Vapun kunniaksi heittämässä ja hauskaa oli. Mukana myös Mr.Carrot, tuo uskollinen fani joka tulee tsekkaamaan keikat niin Raaheen kuin Helsinkiinkin.. ei paikalla väliä, Mr. Carrot saapuu aina kun mahdollista ;)

Jokunen mnettiläinenkin oli keikkaa tsekkaamassa ja oli mukava turista taas tuttujen kanssa.

Sunnuntaina lähdettiin vielä kaupunkikierrokselle, haettiin kamat ja käveltiin niiden kanssa ympäri kaupunkia mahdollisia keikkapaikkoja tsekkaamassa ja tulihan noita yhteystietoja vaihdeltua sinne tänne:)

..eli luvassa pian lisää meininkiä stadissa;)

Hauska reissu jälleen, seuraavaa odotellessa!!

Kirjoittanut JCM 07.05.2006

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden.net. Kaikki oikeudet pidätetään.