Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

07.11.2004: WoW ExperiencE; JetSROCK-bändikatselmus


Moi!
Oli jälleen aika järisyttää maailmaa! Nyt oli tiukka bändikatselmus edessä. Seitsemän bändiä oli ilmoittanut itsensä mukaan, ja kolme lahjakorttia oli jaossa. Arpa osui niin että meidän soitto paikkamme oli kaikkien muiden orkesterien jälkeen. Minä ja Niko teimme pienen rohkaisupaukun ja lähdimme naantalin kaduille sitä nauttimaan.
Aika kului ja vaihtelevan tasoiset bändit esiintyivät kunnes jäljellä oli enää WoW ExperiencE. Astuimme lavalle ja kiirellisen aikataulun takia aloitimme lähes heti soittamisen. Jotain tuli "onnellisen" aikana spedeiltyä ja perseelleen se sitten meni! En viitsi avaustamme pahemmin kommentoida sillä sen ajatteleminenkin tekee kipeää! No seuraavaksi "Mun kaupunkiin" ihan ok sujuu. Joku vitun molo yläaste proge bändi huutelee meille jotain rivouksia ja alkaa vituttaa. "Pakko päästä pois" menee setistä parhaiten. Taustalauluista tulee tuomareilta kehuja.
Keikka päättyy ja aika saamaton ja pettynyt olo! No kolme bändiä palkitaan ja me olemme yksi niistä! Fiilikset paranee, varsinkin kun proge homot eivät saaneet mitään!!! Hää sitä se liiallinen mulkutus teettää!
Palkinto lämmittää mutta kyllähän keikka olisi voinut paremminkin mennä. Parannettavaa jää Palatsin keikalle runsaasti!
Kersantti: Eemeli "Hans" Tunnettu kalamies!

Kirjoittanut wow experience 07.11.2004


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kommenttien lisääminen vaatii rekisteröitymistä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään.

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle