Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

04.10.2003: Paperitähti / Viiala


Paperitähdet lähti keikalle taas muutaman kuukauden tauon jälkeen. Ja kirjaimellisesti jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin :) Hommahan meni tietysti ihan fiilistelyn merkeissä. Vaikka periaatteessa porukkamme on duo niin kolmen kitaran kokoonpanolla menimme paikalle. Kamojen kasaus kesti normaalia kauemmin. Kun kaikki tuntui niin oudolta. Käytän itse laulussa Parjatun Behringerin Sharkkia ja meinasin sen nyt ensimmäistä kertaa laittaa direkt out:n kautta. Vaan tulipa todettua että paremmin laite toimii mikin ja mikserin välissä.

Mukava oli keikalla taas soittaa. Kolmella kitaralla saa jo vaikka mitä aikaiseksi ja välillä helisteltiin rytmimunaakin. Vaikka väittivät muut että hankala on soittaa jos yksi helisee epätahtiin.

Keikka paikka (crossari) on hiukan keskustasta syrjässä ja ei pohja ratkaisultaan mitenkään onnistunut ravintola. Porukkaa oli enemmän kuin aiemmilla kerroilla ja tanssilattiallakin oli välillä väkeä. Totuuden nimissä sanottakoon että eniten vilskettä aiheutti härkäpari jonka lähi kontakti oli kaikkea muuta kuin lempeää. Senkka nenästä ja koko revohka pihalle raflasta.

No nyt on taas pää auki keikka putkesta joten eiköhän sitä vielä muutamat pikkujoulu keikat tule soitettua ennen kun pukki tuo risuja.

Kirjoittanut Jokkeri 06.10.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kommenttien lisääminen vaatii rekisteröitymistä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään.

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle