Muusikoiden.net
19.03.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

27.06.2012: Kuljetus casen tilaus Viiking Musiikilta...


Päätimpä kirjoitella vähän prosessista tilata kuljetus case BLACKSTAR S-1 200 nupille. Keikkailen aktiivisesti ja uuden karheaan hintavaan vahvistimeen tämää oli siksi järki investointi. Myöskin, ne jotka kyseisen nupin omistaa, tietävät että tämä on harvinaisen painava ja epätasapainoinen kannettavaksi yhdestä kantokahvasta (painaa siis 27,2kg manuaalin mukaan). Tämähän suorastaan huutaa kantokahvoja sivuille, mutta asiaan.

Tarkoituksena on teettää case, jonka sisään nuppi upotetaan ja samaan caseen lisänä 2U räkkirautaa jännitteentasaajalle ja mahdolliselle efektivylpyttimelle. Ostin vahvaimen maaliskuun alussa ja oli heti päivän selvää laittaa case tilaukseen painonsa ja hintansa vuoksi. Pieniä viivästyksiä tuli matkanvarrelle ja sain casen tilattua vasta eilen (27.3).

Homma hoitui siististi puhelimitse. Ennen puhelua olin kaivanut manuaalista leveys-korkeus-syvyys mitat varmistaakseni että puhelun aikana ei tapahtuisi inhimillisiä virheitä. He latasivat puhelun aikana myös omiin tietoihinsa vahvistimen manuaalin.

Esitin tarpeeni casen suhteen ja samalla kyselin mitenkä toiveet olisi järkevää toteuttaa. Hetki turistiin siinä tilaus oli tehty. Ammattitaitoa ja hienoa asiakas palvelua, ainakin tähän mennessä :) Lupasivat ottaa yhteytä kun case on valmis vahvistimelle ja fyllitykselle.

Nyt odotellaan ja kun jotain tapahtuu, päivittelen tekstiä ja kuvia. Tässä osoite sivuille:
www.viikingmusiikki.fi
laitekoteloiden rakentamiseen kohdistuvat sivut löytyvät laitevuokrauksen puolelta.


21.4.2012

Kävin nupin käyttämässä fyllityksessä ja hyvä tuli. Case valmistui jo muutama viikko takaperin mutta välimatkan takia homma vähän viivästyi. Lopputulos oli mannaa ja hunajaa:

-Siististi tehty. Oli pölyt ja purut pyyhitty pois ennen luovutusta. Ei rosoja tai teräviä reunoja ja kannet istuu kuin emännän persiiseen.
-Asiakas palvelu toimi alusta loppuun.

Hinnaksi tuli se sovittu 300¤. Ainoa kämmi kävi että unohin kysyä räkkiin pultit mukaan laitteiden kiinnitystä varten, mutta ei iso homma oo käydä M6 kierteelle pultit hommaamassa ja ei varmasti taloutta kaada :)

Suosittelen.

Kirjoittanut samip88 28.03.2012

            2560×1920  -  1592 kt.

1920×2560  -  1601 kt.


Arvostelu

2,52,52,52,52,5    (17 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kommenttien lisääminen vaatii rekisteröitymistä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään.

Artikkelit: Elektroniikka ja soitinrakennus

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle