Muusikoiden.net
12.12.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

26.07.2003: Slam Slam / TMT 2003 II


Ja heti perään toinen keikka. Eli vain vaivoin oli ehtinyt pöly laskeutua Slam Slam keikka debyytin jälkeen kun jo taas kannoimme kamoja kohti estradia. Edellisen päivän keikka tapahtuman päälavalla, teltassa oli nyt taaksejäänyttä luksusta ja meitä odotti hyvin pieni sillanaluslava. Saimme kuin saimmekin kamat mahtumaan lavalle ja tilaa vielä jäi jonkin verran soittajillekin.

Keikka alkoi hiukan varkain. Kamat oli kunnossa yms. mutta sovittuun aloitus ajankohtaan oli vielä tovi aikaa kun alkunauhamme alkoi kaikua ilmoille. Pelimannit säntäsivät eripuolilta aluetta lavaa kohden ja melkein kaikki pääsivät lavalle ajoissa. Heti ensimmäisestä biisistä lähtien saimme todeta että eilisiltainen palvelu ei tänään toistu. Monitorit hoidettiin päätiskistä ja yritin ensimmäisistä tahdeista saakka saada omaan monitoriini vähän eloa. Kolmannen biisin jälkeen oli asiasta pakko mainita miksaajalle mikrofoonin avulla. Tämän jälkeen kaveri häipyikin tiskin takaa kokonaan. Hienosti toimittu.

Emme tietenkään antaneet moisen meitä masentaa vaan soitimme sen minkä voimme ja pidimme ainakin itsellämme yllä hyvää fiilistä. Yleisön kannalta tällainen on kuitenkin aika loukkaavaa. Kun ei edes yritetä tarjota parasta mahdollista äänen toistoa. Yleisöä oli kuitenkin pienen lavan eteen tullut varsin mukavasti. Edellisen illan keikan myötä oli sana jo levinnyt ja mukavasti meininki alkoi nousta jo ensimmäisten biisien aikana. Keikka kuitenkin loppui hiukan lyhyeen, ei teknisten murheiden yms. takia vaan koska herra isoherra, herra miksaaja niin päätti. Noin puolen tunni kohdalla heppu tuli takaisin tiskinsä taakse ja ilmoitti meille ja koko yleisölle että ”se on sitten vika biisi”. Näin keikkaamme lyhennettiin siis vielä alkuperäisestä rypistyksestä. Soitimme toki vielä encoren ja toisellekin olisi ollut kysyntää mutta kamat liikkuivat jo pois estradilta.

Kaikesta huolimatta yleisön innostunut vastaanotto ja muuten hyvin sujunut soitanta pitivät pändin mielen positiivisena. Siitäkin huolimatta että takahuoneen puolella oli olut hanat suljettu edellisen illan menekin vuoksi. Kummalista.

Kirjoittanut Jokkeri 08.09.2003

            750×562  -  158 kt.


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kommenttien lisääminen vaatii rekisteröitymistä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään.

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti