Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

16.06.2011: Ovation MT37-5 Mick Thomson Limited Edit...


Tilailin toissa perjantaina itselleni Thomannilta paketin johon lisäsin myös akkarikeikkoja varten pitkään havittelemani Mick Thomson Ovation akkarin. Tämä kuuluisa kitara jonka otelaudassa komeilee kaunis SEVEN inlay.

Odotin pakettia kuin kuuta nousevaa. Jo paketin ollessa matkalla soittelin jenkkilään Ovationille varmistaakseni käytetyt puut. Thomann ilmottaa että kaula olisi nimittäin NATO-puuta, ja otelauta ruusupuuta, kun muualla netissä lukee Rock Maple ja Ebony.

Ovationin edustaja Rick Hall, jonka saatat bongata esittelemässä Ovationin uutuuksia, vastasi puhelimeen ja kertoi heti että oikeat puut ovat Rock Maple ja Stained Rosewood. Ruusupuun värjäyksessä käytetty aine myös kosteuttaa puuta sisältpäin ja estää kuivumista.

Thomannin paketti tuli maanantaiaamuna ovelle ja into oli käsin kosketeltavissa. Avasin paketit ja sitten tuli pettymys. Kitara oli kyllä Mick Thomson Ovation mutta ei sama kuin Thomannin kuvassa. Kyseessä oli uudempi malli, ilman tuota upeaa SEVEN -inlayta. Seven -teksti oli siirretty Truss Rod Coveriin.

Kitara kuitenkin soi aivan jumalattoman hienosti ilman sähköjä. Soittelin varmaan 2 tuntia ennenkun maltoin kokeilla kitaran omaa mikkiä. Piezo saundi on mahtava! Samat mikit ja Pre-amp jota käytetään yli 2000 euron ovationeissakin, takasi sen että saundi on kohdallaan heti.

Kolmastoista ja neljästoista nauha korkeen e:n puolelta kuitenkin soitti saman äänen ja 12 oli kuollut. Vein kitaran Helsingin Sound Shoppiin ja pojat löysi siellä ongelman. Yksi nauha on pompannut reissun aikana ylös. Thomannille tästä rekkuloin ja odottelen lupaa viedä sen nauhakorjaukseen Suomessa.

Tilaus ei menny kyl hirveen hyvin. Thomann velotti ostosten summan (~700) ja senlisäksi jonkun bugin takia teki toisen katevarauksen samasta summasta joka jäi luuppiin. Tämä tuli huomattua kaupan kassalla kun kortti ei mennykkään läpi ruokaostoksia tehdessä.

Lisäksi se että näytetään toista kitaraa ja lähetetään toinen kitara... ei ole hyvä juttu tämä.

Enikeis. Tää kitara saundaa upealta ja voin hyvällä omallatunnolla suositella tätä kitaraa muillekkin... Tosin ilman inlayta se ei näytä niin räväkältä.

Hinta oli 598 ja hyvän pussin sai eurolla Thomannpakettitarjouksena.

Kuva 1: Millanen kitaran piti olla
Kuva 2: Millanen tuli

Kirjoittanut Ville_Q 16.06.2011

            830×343  -  16 kt.

780×431  -  67 kt.


Arvostelu

3,23,23,23,23,2    (6 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kommenttien lisääminen vaatii rekisteröitymistä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään.

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle