Muusikoiden.net
14.07.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

26.03.2003: Mikä! + Tajuvana Järvenpäässä


Pitkästä aikaa Tajuvanan ja minun aikatauluni osuivat yksiin : heillä oli keikka lähellä kotiani, eikä minulla ollut menoa sinä iltana tai seuraavana päivänä. Nappasin kaverin vielä kyytiin ja sitten löysin rantein kohti Järvenpään uutta ravintolaa, Yanoa.

Oltiin vähän turhankin hyvissä ajoin paikalla. Ehdittiin tylsistyä kasaripoppiin ja käytiin hakemassa hieman syötävää läheiseltä Hesburgerilta. Sitten takaisin keikkapaikalle, jossa Mikä!-yhtye olikin jo aloittelemassa vetoaan.

Siinä kuunneltiin poikain setti. Ihan mukavaa poppiahan se oli, mutta ihan tiukinta säväystä se ei tehnyt. Bändissä oli toki kovia soittajia ja biisitkin sopivan rullaavia, mutta hieman jäi jonkinlaista parantamisen varaa.

Sitten päästiin mun omaan pääruokaani, Tajuvanaan. Olin kerran aiemmin nähnyt bändin Tikkurilan Vernissassa ja musaa olin diggaillut jo paljon kauemmin. Odotukset olivat korkealla. Koko setti oli hyvin energinen, vauhdikas ja kovaääninen. Taisin olla bändin ohella ainut, kuka tunsi yhtyeen musiikkia. Tai no, PRP oli myös paikalla ja ilmeisesti jopa selvinpäin! Sitä jätkää ei kuitenkaan lasketa, hoho.

Meikäläinen diggasi ihan kybällä Tajista, kuten frendinikin. Siinä olikin suunnilleen 10 prosenttia ravintolassa olleista. Vähäinen yleisömäärä toikin vähän huonoja fiiliksiä bändin toiselle kitaristille, kun juteltiin keikasta paitaostoksen yhteydessä. Virheitäkin kuulemma tuli, mutta enpä niitä huomannut, eikä varmasti kukaan muukaan.

Hyvä fiilis jäi illasta ja jäin taas odottaamaan uutta keikkaa. Ja loistavinta oli, kun pojat soittivat "Laatokan", tuon loisteliaan instrumentaalin "Ohi pelon, läpi valon" -pitkäsoitolta. Jos Tajuvana tulee soittamaan kotipaikkakunnallesi, käy tarkistamassa!

Kirjoittanut Toveri 31.03.2003


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (2 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle