Muusikoiden.net
13.12.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.11.2006: Warvik Corvette std 6


Ostin kyseisen limpun uutena 7 vuotta sitten joten sillä on takanaan jotakuinkin 600 keikkaa! Kokemusta laitteesta siis on jo kertynyt. Jo liikkeessä kiinnittyi huomio rakenteen tanakkuuteen josta pitkälti hyvä sustaini on seurauksena vaikka pulttikaulainen onkin. Laitteen etuja on myöskin aktiivi etuaste jolla saa yllättävän paljon korostettua sekä kirkkaita että matalia taajuuksia. Pariston kulutuskin on kohtuullinen ~1paristo / 3kk. kun vaan muistaa irrottaa plugin soittimesta keikan tai harjoitusten jälkeen. Jos paristo kuitenkin väsähtää kesken keikan niin volyme potikasta kevyt nykäisy ulospäin ja taas soi, tosin korostukset on tuolloin tehtävä vahvistimesta.
Näinä käyttö vuosina ainoat vaihdettavat jutut kielien ja paristojen lisäksi on olleet olkahihnan kiinnitys lukot jotka eivät basson painoa määräänsä kauempaa siedä vaan oksentavat kuulansa maailman turuille.
Itse olen soittanut bassoa nyt 31 vuotta ja niitä on käsieni kautta kulkenut useampi kymmenen joten siinä määrässä kymmenen parhaanjoukkoon pääseminen sekä hintaluokassaan kärkikolmikkoon sijoittuminen on hyvä saavutus.
Kuusi kielisestä Warvikista vielä se mainittakoon että se sopii "miähen" käteen koska kaula on riittävän leveä eikä kaulaa tartte "nyppiä" päästä päähän kun kieliä on enempi.
Ihmeen nöyrä ja kestävä laite!

Kirjoittanut Gronfelt 22.11.2006


Arvostelu

2,52,52,52,52,5    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Mikko.O: Juu onhan tuo tanakka soundinen työkalu ja toimii punttisalin korvikkeena jollei bänditreeneiltä / keikoilta muuten tahdo keretä :)
tiiliskivi: itse 5- kielisen Warwickin corvette $$ omistavana voin sanoa että olkapääsäryt oli ainakin mahtavat parin viikon soittelun jälkeen normilevyisellä hihnalla.. tukeva soittopeli kyllä. :)

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti