Muusikoiden.net
12.07.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

01.09.2006: The Plastic Heels:Kellarista nousten..


Kaikki alkoi siitä kun mä lopput... Siis siitähän se alkoi kun oli kaksi miestä, kitara ja kaljaa. Kai siinä jo monikin hermostui kun bileissä ei muuta tehty kun soiteltiin ja hoiloteltiin, onhan se mukava laulaa pimeässä kesäyössä kuusipäiselle joutsenlaumalle.
Jossakin vaiheessa, eli tarkemmin syksyllä 2005 päätettiin sitten ottaa sonnia hännästä ja perustaa Pändi! Hyvinhän kaikki lähti lutviutumaan, oli laulu, basso, kitara ja rummut sekä läjä (muiden tekemiä) biisejä. No coverbändi kun ollaan.
Vuodenvaihteeseen asti sillä porukalla kuljettiin, kunnes tuli aika vaihtaa rumpalia, tuntemattomasta syystä...
Kuinka ollakkaan entinen rumpali omisti treeniksen sekä lähes kaikki äänentoistosysteemit. Piti hommata ja hommattiin uusi kämppä ja kaikki muu tarpeellinen.
Tässä vaiheessa kyllä lähtikin soitto ihan uusille tasoille. Kyprokkia asennettiin ja kompit oli kohdallaan, eikä basistikaan enää v:uillut rumpalille filleistä.
Kevät 06 treenailtiin enemmän ja vähemmän ja settiä alkoi karttua. Jossain vaiheessa kevättä basisti sitten sattui istumaan korjaussarjalaisella baarissa ja tapasi ukon joka hoiti Rauhan helmiä konsertin järjestelyitä. No keikkahan sieltä kaljahuuruista ilmestyi. Kesä aikaa pistää puolentunnin setti kasaan ja siihen sentään mahtuu n. 8 biisiä. Eikun lisää treeniä. No kesällähän se ei onnistu; jonkun pitää lomailla, on futiksen mm:t jne... kerkeehän sitä?
Aikataulu: Heinäkuun 2. viikko
Tavoite: Pari treeniä viikossa
Kohde: 19.8. eka keikka
Tulos: Basisti joutuu kolariin !
Aikamme vatvottuamme päätämme hoitaa keikan ja saammekin tuuraajan. Pari viikkoa treeniä ja eikun lavalle. Tuloksen arvostelun jätän muille, mutta kivaa oli ja jatkoa tulee.
Beisistikin on jo taas päässyt treeneihin ja on saatu toinenkin kitara kuvioihin, täältä tullaan perkele.

Kirjoittanut Rockari 01.09.2006

            800×600  -  84 kt.


Arvostelu

2,02,02,02,02,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

nahkaruoska: mahatava tarina..:)
Rockari: Ten years after, olemme tehneet noin 200 keikkaa. Alussa enempikin baarikeikkoja mutta taloustilanteen vuoksi baarit ei paljoa kysele.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti