Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

07.06.2006: Grazy Mama & Daddy Ritchie Baarissa ja s...


25.5.-28.5.2006

--------

25.5. Mennään taas.

Daddy ajaa Porin kautta Helsinkiin ja perillä ollaan iltasella, jossa Mnet- frendi LumPus toivottaa parivaljakon tervetulleeksi majoittumaan matalaan majaansa.

Tarkoitus oli lähteä tsekkaamaan kätyreiden keikka vielä illan päälle, nimet oli jo listalla, mutta se piti jättää väliin kun oli vielä muutama raskas päivä edessä. Ensi kerralla sitten, kätyrit on kuitenkin pakko nähdä. Eli tää ilta kerrottiin kummitusjuttuja ja nähtiin sitte painajaisia yöllä.

Perjantaina häärittiin kaupungilla ja odoteltiin, oli tiedossa duo-keikka Café
Punawuoressa. Roudattiin omat kamat valmiiksi ja odoteltiin äänentoiston saapumista paikalle. Baarin jengi näytti livenä erilaiselta kuin TV:stä/netin kautta. Olivat mukaviakin.

n. klo 19:00 pystytettiin laulukamat stagelle, sen jälkeen vietiin oma auto äänentoistofirman edustajan ystävällisellä kyydityksellä Espoon puolelle ja tultiin takaisin hengailemaan.
Käytiin toki moikkaamassa Tommia Mendocinossa oluen verran, jotain jamia sielläkin oli samalle illalle kaavailtu. Mendocinosta mentiin suoraan pelipaikalle "Baari"in ja tsekattiin soundit klo 21:00.

Kaikki sujui oikein mukavasti, Baarissa oli ystävällistä jengiä ja olipa sellainenkin ylellisyys kuin kylmillä oluilla varustettu bäkkäri- käytettävissä. Unohdimme kamerat tyystin bäkkärillä ollessamme.. vissiin sen verran roiseja juttuja Maman ja Dankon (kuka hiton Danko?? ..vinkki: lue eteenpäin:) ) kanssa syydettiin, että eivät kehdanneet jutusteluamme televisiossa näyttää. Ja hyvä niin:)

Alettiin vetämään eka settiä joskus siinä kymmenen jälkeen ja messiin tuli Danko, tuo Djemben kanssa liikkeellä ollut "uusi vahvistus:)". Danko oli tsekkaamassa edellistä keikkaa ja soitteli jameissa rumpuja, sekä setin aikana Djembeä. Nyt hän tuli paikalle ja veti kanssamme koko setin.

Keikka meni oikein hyvin ja jengi tykkäs, paikalla oli myös levy-yhtiömme edustaja, joka oli myös oikein tyytyväinen settiin ja biiseihin.

Mnettiläisiä oli paikalla parisen kappaletta meidän lisäksemme ja syntyy sitä turinaa ja tarinaa kiitettävästi sen tiimoilta pienemmässäkin porukassa.

Yöllä roudattiin kamat autoon ja sitten lähdettiin takaisin LumPus:in lukaaliin ja siellä nukutun yön jälkeen oli aika tehdä lähtöä seuraavalle keikkapaikalle
Kokemäelle.

Kokemäellä oltiin perillä viiden aikoihin, kuudelta aukesi ovet Club Metrossa ja roudattiin kamat sisälle. Illan tilaisuus oli bändikilpailu, johon valitettavasti
emme päässeet koko bändillä osallistumaan rumpalin sairastumisen takia. Kilpailun järjestäjät toivottivat meidät tervetulleiksi vetämään setin kahdestaan ja mehän tottakai menimme kun näin kauniisti toivotettiin.

Tää ilta oli tylsää odottelua ja hemmetinmoisen soundtsekin kuuntelua, kun 8 bändille säädettiin stage valmiiksi. Saa**nan isolla oli vehkeet.

Yhdeksältä aukesi ovet ja jengiä valui laiskasti sisään, kilpailu aloitettiin puoli
tuntia myöhässä, sillä yksi bändi oli perunut ja jengiä alkoi vasta tuolloin valumaan paremmin paikalle.

7 bändiä lyhyitä settejä jnejne. Me käytiin vetämässä oma settimme puolen välin jälkeen ja saatiinkin hyvä palaute. Jone Nikula tuomaristossa kommentoi biisejä ja niiden rakennetta onnistuneiksi/hyviksi, ja sanoi että tämä Duo pärjää kahdestaankin monille
bändeille esitysten tasossa. Mama sai laulustaan ja live-osaamisestaan kovasti kehuja.. kehuipa Jone Nikula kitaristinkin "ilmiömäistä instrumentin hallintaa".. mikä kummastutti vähän itse kitaristia;)

Ilta loppui aamun puolella ja muutamien erinäisten Galaxilta 47 säteilevien vaiheiden jälkeen Porissa oltiin joskus kolmen jälkeen aamulla, väsyneenä.

ABC:lta safkaa, Maman boksille, kamat autosta sisään ja suorilta nukkumaan.

Kovia reissuja nämä, mutta eiköhän tämä helpotu kun pääsee Helsinkiin asettumaan pysyvästi.. ei tarvitse enää näin pitkiä matkoja ajella.

Tosiaan, kaiken kaikkiaan palkitseva reissu.

See you again next time!

Kirjoittanut JCM 07.06.2006

            800×280  -  15 kt.


Arvostelu

3,03,03,03,03,0    (2 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti