Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

15.05.2006: Grazy Mama & Daddy Ritchie - vaihteeksi ...


Kuvassa Mama odottaa bussia :) --->

Yeah. Liikkuja tehtiin 10.5.-14.5.06 välisenä aikana suuntaan ja toiseen.

Mama & Daddy suunnistivat "vaihteeksi" pääkaupunkiseudulle: tarkoituksena palaveerata levy-yhtiön kanssa ja tehdä mahdollisesti duo-keikka viikonlopun aikana.

Keskiviikko- iltana oltiin Vantaalla ja torstaina päivällä suunnattiin stadin keskustaan. Siellä yhytimme levy-yhtiömme edustajan, jonka kanssa palaveerattiin ja jatko kuulosti lupaavalta.

Kokonaisuutena viikonloppu oli suhteellisen vauhdikas, keskiviikko/torstai- päivinä duunattiin uusia biisejä palaveeraamisen lisäksi.

Odotettiin perjantaille keikkaa, mutta lafkan edustaja ei kiireiltään ehtinyt sitä järjestämään.. paikat olivat pitkälti buukattuina ja kiirettä pukkasi päälle.

Perjantaina hyökättiin kitaran ja Maman kanssa kaupungille. Käytiin kevyehköllä baarikierroksella ja harrastettiin katusoittoa parissa paikassa, Fredalla ja rautatieaseman läheisyydessä.

Kylmä ei paljoa menoa hidastanut ja jengi diggaili, saatiin iso läjä uusia faneja stadilaisista. Oli hemmetin hauskaa soitella ja siinä sivumennen tienattiin viikonlopun bussit, juomat ja ruoat.. ..mikäs siinä;) ..ainiin, ja tässä kävi ensimmäinen kerta niin, että Daddyn päällä oli kissatappelu kun Daddy samalla soitti kitaraa.. biisinä Go-go girl. Ehkäpä ne muijat innostuivat siitä biisistä liikaa ja kohta repivät toisilta hiuksia päästä.. jeah. Noh, harvemmin kai tuollaista tapahtuu..?? Anyone?

Lauantai- iltana mentiin Tavastialle Jean S:n levynjulkkareihin levy-yhtiön edustajien kanssa, siellähän oli tupa täynnä jengiä ja hyvä meininki. Suhteellisen täyteläisen kuuloinen jengi tuo Jean S ja maineensa veroinen bilebändi tuntui olevan.

Tavastialta lähtiessä emme malttaneet olla soittamatta, pysähdyttiin taas parissa paikkaa ja soiteltiin lämpimiksemme.. nyt oli nimittäin kylmä, ja tuulikin paljon voimakkaammin kuin edellisenä yönä.

Kylmyydestä huolimatta jälleen iso osa jengistä pysähtyi kuuntelemaan ja tiputtamaan lantin/pari kitaralaukkuumme:)

Elielinaukiolla linja-autoa odotellessamme soiteltiin vielä puolisen tuntia. Eräs iäkkäämpi rouvashenkilö villiintyi ihan täysin ja sillä lensi palttookin päältä, kylmästä tuulesta huolimatta. Tää mummu bailasi ihan kuin ekstaasissa ja urahteli väliin ihan villinä. Lähellä istunut nuori mies joutui välillä toppuuttelemaan tätä emäntää sievästi tyyliin "pidä nyt v***u se pääs kii ja anna niiden soittaa rauhassa".

[Edit](Tässä vaiheessa haluamme varmuuden vuoksi korostaa, että edellisen alatyylisen lausahduksen toteaja ei liity itse Grazy Mama & Daddy Ritchie duo:on millään tavalla, me arvostamme kaikkia faneja samalla tavalla iästä, sukupuolesta ja mistään muustakaan riippumatta.)[/EDIT]

Mummo oli selvästi jo valmis autuaammille tanssilattioille päätellen siitä bailuesityksestä minkä säestyksellämme meille tarjosi. Uuh, hän antoi kaikkensa. Tunki vielä bussiinkiin meitä kannustamaan juuri kun bussi oli lähdössä.
..innokas fani, iästään huolimatta villiä menoa;)

Jännää, kun Mamalle kertyy noita faneja kaikenikäisistä ja sukupuolisista ihimisistä:) ...se on hyvä merkki, eipähän voi väittää että tää juttu ois suunnattu pelkästään yhdelle kohderyhmälle.. ..tai no, siis, niinhän tää oikeastaan onkin: Kaikille.

Mut pääasia on, et tääki mummu diggas ja tykkäs bailata.. se on aina parasta nähdä kun jengi innostuu!!

Ja asiasta kolmenteen and back:

Olikohan mnetin Kid Ego, joka morjenstaen meni meidän ohitse siinä soiton tiimellyksessä..? Tuli vain ensimmäisenä mieleen, kun oli sellainen pinkki sikapuku sillä puoliksi päällä:)

Jeah. Yhteistyö levy-yhtiön kanssa lähtee konkreettisesti käyntiin, kunhan saadaan päätöksiä tehtyä täällä bändin päässä. Annamme kuulua, kun rattaat alkavat pyöriä sen suhteen.

Kirjoittanut JCM 15.05.2006

            800×380  -  37 kt.


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

donpepe: Hauskoja kertomuksia from the road! Ja mama on kyl aika pornon näköinen ;)
Arlo: Mama on sexybabe!
kid ego: Ei kyl ollu meitsi. Eri jätkä, ilman viiksiä.

Yhteensä 3 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti