Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

10.04.2006: Grazy Mama & Daddy Ritchie - Mendocino, ...


Torstaina aamulla 6.4.2006 alkoi Daddyn matka kohti viikonlopun keikkaa. Porissa pysäys Maman luo, jossa toki käytettiin aika hyväksi ja treenattiin biisejä, sekä tehtiin settiä valmiiksi ja tsekattiin kostyymit H-hetkeä varten.

Kolme uutta biisiä syntyi saman tien kun alettiin soittelemaan, niistä tuli niin hyviä että päätettiin panna ne lauantain setin alkuun heti ensimmäisiksi biiseiksi. Niin tehtiin.

Perjantaina siirryimme Vantaalle, Grazy Gramman luokse.. jossa toki taas treenattiin ja testattiin paikalla olevaan koeyleisöön biisien tehoa.. eivät ainakaan karkuun lähteneet;)

Lauantaina otimme astetta rennommin, toki rumpujen/vaffarin roudaus keikkaa/jameja varten oli tehtävä, mutta suurimmaksi osaksi lepäiltiin ja odotettiin lähtöä illan keikalle.

Espoosta käytiin hakemassa rummut, ja mentiin varmuuden vuoksi apteekin kautta.. kaiken oltava kunnossa illalla, tänne ei ole tultu potemaan. Sit rummut Mendocinoon odottelemaan ja takas Vantaalle.

Taxi it is, ja Mendocino osoitteeksi. Pääsimme paikalle noin klo 20:30 ja tuttua jengiä oli jonkin verran jo valunut mestoille.

Tsekattiin soundit, viritettiin skebat, säädettiin tasot.. otettiin vähän lämmikettä ja istuttiin kaikessa rauhassa alas turisemaan jengin kanssa.

Maman ja Daddyn kostyymit (GypsyQueen & French Gaylover) ja stoori niiden takana herättivät odotetusti lievää hilpeyttä, mikä oli tarkoituskin.. ei tänne synkistelemään ole tultu, eikä varsinkaan otsa kurtussa rokkaamaan;)

Klo 21:00 jälkeen alkoi olla jengiä mestoilla sen verran, että alettiin valmistautumaan settiä varten.

Yleisön joukkoon oli eksynyt semmoista jengiä, joka hetkeksi sai Daddyn miettimään, että kummankohan jengin tässä pitäisi olla lavalla.. nimittäin Marzi Nyman ja Lenni Kalle-Taipale kera Torniaisen Kallen ja Pitkämön Samin istuivat läheisessä looshissa tapittamassa lavalle kun sinne mentiin. Mikäs siinä, onneksi ei kärsitä kovin pahasta ramppikuumeesta ja saatiinkin setti käyntiin kuten asiaan kuuluu:)

Vedettiin kaks settiä, 9 + 12 biisiä taisi olla kaiken kaikkiaan.. Maman hervottomien spiikkien lisäksi.. hehe:) ..sen jälkeen jamiporukka tulikin kasaamaan setit valmiiksi ja jamit saivat luvan alkaa.. mnetistä tuttua porukkaa oli jälleen messissä paljon, ja jamit toki olivat sen mukaiset...

...eli hemmetin hauskat:)

Keikan jälkeen käytiin vielä snadeilla jatkoilla Maman ja veljensä sekä hänen tyttöystävänsä kanssa.. otettiin yön päälle pari keikkatarjousta vastaan ja seisottiin taksijonossa aika hiton kauan.

Sunnuntaina roudaus, ja illalla Vantaalta takaisin Poria kohti.

Jeah, jatkoa piisaa. Hyvin ja kivasti rullailee.. tulkaahan tsekkaamaan keikalle ku pääsette!


Ps. Kaikenlaista sattui, ja juttuja varmasti unohtui, mutta koetan päivitellä artikkelia kunhan kunnolla toivun reissusta:)

Kirjoittanut JCM 10.04.2006

            800×533  -  53 kt.


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti