Muusikoiden.net
07.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

23.03.2006: Grazy Mama & the Sidekicks - Maailman ym...


[23.03.06 lisätty linkki lehtijuttuun]

Nyt kun tuosta setistä on toipunut, niin päivitetäänpä bändipäiväkirja ajan tasalle.

Jeps. Eli keikkapäivä oli 3.2.06 perjantai, ja keikka Espoossa pub- kaljaasissa.

Ennen sitä kerettiin jo remuta aikamoisesti. Eli käytiin studiolla mutka purkittamassa laulut, treenattiin yms. Krapulakin saatiin johonkin väliin aikaiseksi.

Mama tuli Porista Vantaan kautta Raaheen tammikuun 31. päivä. Seuraavana päivänä paikallislehden toimittaja haastatteli meitä paikallisessa baarissa, rytmikellarissa alkaen klo 14:00 (lehtijuttu). Kellarista mentiin suoraan studiolle n. klo 16:00 ja loppuilta meni siellä lauluja nauhoitellessa. Studioisäntä oli työstänyt pohjat sille mallille, että saatiin samantien kun klo löi 17:00 panna Mama duuniin.. niin siinä vierähti ilta rattoisasti kun Mama latoi kymmeneen biisiin laulut samalta seisomalta. Joka jätkä Mamaa myöten oli aika finito kun pantiin grilli kiinni.

Ei auta, homma jatkuu..

Studion jälkeen, n klo 23:30 hyökättiin treenikämpille ja muutama tunti vedettiin keikkasettiä. Tässä vaiheessa tarinaa jokaiselle vois kirjoittaa ihan hyvällä omallatunnolla hullun paperit, varsinkin Mamalle.. joka jaksaa vielä räyhätä rokkibiisejä aamuun asti studioreissun jälkeen.

Aamuyöllä päästiin lepämään ja seuraava päivä menikin sitten ihan lepäillessä ja ymmärrettävästä syystä täydessä hiljaisuudessa.

Perjantai- aamuna startattiin Volvo ja käännettiin nokka kohti Espoota, radiosta tuli PMMP:n matkalaulu varmaan sata kertaa matkan aikana ja mikäs sen mukavampaa matkamusiikkia... vielä sen olisi voinut muutaman kerran kuunnella, mutta kun matka loppui kesken perille päästyämme.

Illalla perillä n. klo 19:00 ja meinasi tulla kiire, backlinen organisointia alettiin suunnittelemaan tuolloin... ...uudestaan ;) > Kamat oli stäkätty n. klo 21:30 jonka jälkeen pääsimme aloittamaan setin. Oltiin hiton väsyneitä, mutta tuttujen naamojen ja kivan yleisömäärän edessä se ei haitannut.

Vajaa tunteroinen vedettiin.. ehkä 11-12 biisiä, pienessä paikassa oli aika tiivis tunnelma. Ja tuttuja naamoja paljon paikalla. Mieli olisi tehnyt heittää pidempi setti, mutta kun kyseisessä mestassa pitää musan loppua kohtuullisessa ajassa puolenyön jälkeen, päätimme päästää jamittelijat stagelle.

Jengi käynnisti samantien setin jälkeen jamit, jotka jatkuivat tiiviisti aina siihen saakka kunnes alkoi olla lähellä hetki, jonka jälkeen naapuritalosta hälytetään poliisit paikalle. Kellon aikaa en muista, mutta kyllä ne jamit tais sen 2-3 tuntia silti kestää.

Kiitti kaikille jotka oli paikalla, ja ertyisesti Espoon Musiikille, Juusolle, Evelle, Markulle ja Maijalle. Ossille, Notelle, Baronille, Baarimikolle, Kukkakepille, Kid Egolle, Mialle, Kassulle, Capulle, Eemelille, Mikaelille, hitto soikoon, kyllä te tiedätte keitä olette:) ..ai niin, ja Power Triolle!!! ;)

Keikanlaista ja pitkästi matkoja sinne tänne mahtui neljään päivään. Joku voisi sanoa, että raskasta.. no joo, pakko myöntää, mutta minkäs teet kun mieli on hullu:)

Seuraavaa odotellessa :)

Kirjoittanut JCM 01.03.2006

            400×600  -  91 kt.


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti