Muusikoiden.net
11.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

01.02.2006: Deep Purple Helsingin jäähallissa


Lähdettiin Tuusulasta ajelemaan jäähallia kohti noin kello 18.30 saavuimme jäähallille muutamaa minuuttia aikasemmin ennen kuin ovet avautuivat. Paikalla oli jonkin verran ihmisiä, mutta jonotus meni nopeasti. Ryntäsin saman tien paita kojulle ostamaan paidan. Hinnat olivat normaalit eli paita 30e ja ohjelma 10e. Paidan ostamisen jälkeen lähdin katsomaan paikkoja ne olivat ihan hyvät siihen nähden, että sain liput vasta jouluna.


Lämppäri Crazy world aloitti muistaakseni kello 20.00 ja he soittivat noin puoli tuntia. Laulaja teki itsestään täyden pellen kun hän hyppi ympäriinsä siellä. Ei tainnut olla selvänä.

Joskus kello 21 alkoi pyörimään screeneillä alku video, jossa Purlen äijät tulivat roudauslaatikosta ulos ja kävelivät lavalle. Näin heidän kävelevän lavalle, joten en hirveästi yllättynyt kuin he tulivat lavalle. ensimmäinen biisi oli Pictures of home, joka alkoi tietysti Paicen rumpusoololla. Seuraavana tuli uuden Rapture of the deep levyn japanin painoksen bonus kappale Things i never said joka oli ihan hyvä kappale. Noin puolessa välissä tuli erikoinen veto kuin kosketinsoittaja Don Airey alkoi soittamaan Sibeliuksen Finlandiaa josta tuli suuri huutomyrsky. Seuraavana vuorossa oli vuoden 1984 klassikko Perfect Strangers. Muutaman uuden kappaleen jälkeen alkoi tulemaan vanhoja klassikoita kuten: Space trucikn´ ja Highway star. Lopuksi tuli tietenkin Smoke on the water. Encoressa tulivat biisit Speed king ja Black night. Näin jälkeenpäin kuin miettii keikka oli todella hyvä ja oikeastaan mitään biisiä en jäänyt kaipaamaan. Lava oli melko yksinkertainen takana oli Rapture of the deep levyn kansikuva. Valot olivat myös todella hienot.

9,5/10

Kirjoittanut Hetfield69 09.02.2006


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Stobe777: Mika Järvinen laulaa yleensä juuri tuolla tyylillä, eli kunnon show-meiningillä ja upealla äänellä. Kävin juttelemassa hänen kanssaan keikan jälkeen ja oli kyllä täysin selvänä! Bändihän oli aivan loistava!
intiaani: tää kyseinen järvinen ei oo nähnytkään laulajaa kannattais alkaa vaikka lehden jakajaksi
mkarttun: Crazy World oli miksattu suhteellisen nasaaliksi joten tuon innoittamana säntäsin korvasuojia hakemaan. Hyviä soittajia, laulajasta en niin välittäny. Onneksi Deep Purple kruunasi kaiken, etenkin Don Aireyn huikea soolo (täys kymppi).
progemm: grazy worldhan oli aivan mahtava. ja järvinen piti siellä aivan mahtavaa meisinkiä. mutta ei sitä kai pidä ruveta väittelemään, meinaan on niin monta mieltä ku miestä. ja deep purplen keikka on aina deep purplen keikka eli loistava
BobHope: grazy world oli ainakin jyväskylän purplekeikalla loistava :D Just sopiva lämppäri ja vetivät immigrant songinkin!
BobHope: miksi kirjoitin ton grazy? oonko muka joku n00b!

Yhteensä 6 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti