Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

30.11.2005: Grazy Mama & the Sidekicks + REMYn jamit...


Grazy Mama & the Sidekicks + REMYn jamit - Raahe / Rytmikellari 26.11.2005Murphyn laki, tarviiko muuta sanoa? No sanotaan, osattiinpa soveltaa noita lakeja niin, ettei kaikki mennytkään loppujen lopuksi niin pahoin ****ksi kuin pelättiin (ÄHÄKUTTI Murphy, ettepä te lentokoneinsinöörit ihan kaikkea tiedäkään, haa!). Pikemminkin päinvastoin, loppujen lopuksi jäätiin mukavasti plussan puolelle ja oli hyvät fiilikset!Ensimmäiset huonot uutiset tulivat perjantain ja lauantain välisenä yönä tekstiviestinä, näytti pahasti siltä että jäämme rumpalia vajaaksi seuraavan päivän keikalle. Tuuraajaa ei ollut mitenkään mahdollista saada.
Tuli sitten Daddylle ns. uneton yö, joka tapauksessa aamuksi töihin ja mutinat pois. Eli edelleen toiveissa saada rumpali messiin.

Sitten Mamalle viestiä n. klo 10:15, jolloin hänen oli määrä astua Porista junaan, mennä Tampereelle ja vaihtaa junaa siellä… eh, utelin luonnollisesti että jokos sitä ollaan matkalla tännepäin?


Tässä vaiheessa alkoi näyttää huolestuttavalta, tuli nimittäin tunteroisen päästä vastaus, että Porissa on nukuttu …hiukan liikaa:)

Raskas duuni verottaa, Mamalla oli nimittäin edellisillan keikalla jäänyt puhelin äänettömään tilaan ja äänettömään pirinään/herätysääneen on hankala herätä, varsinkin suht lyhyiden yöunien jälkeen. Eipä siinä, tämä näytti ongelmalta ja alettiin miettiä ratkaisua siihen. > Seuraava juna lähti reilun tunnin päästä (klo 13:13) ja Mama onneksi kerkesi siihen. Nyt oli ongelmat suunnilleen ratkottu, ainoa mikä tulisi illalla vastaan, olisi kiire. Keikan oli määrä alkaa klo 21:00-22:00. Tässä vaiheessa, epäuskon hiljalleen hälvettyä, Daddy sai puhelun. > Rumpali ei valitettavasti pääse keikalle, joutui tekemään vierailun sairaalaan. Keikkaa ei enää peruta, vaan se tehdään ilman rumpalia. Biisilistaa pitäis vissii hiukan muuttaa, osa biiseistä jätettäisiin setistä pois ja mahdollisesti korvattaisiin muilla biiseillä.
Oli aika lähteä hakemaan Andy Daddyn poksille, siinä pieni kenraaliharjoitus, eli tsekattiin mitä soitetaan ja todettiin, että on jopa pienet mahdollisuudet vetää toimiva setti ilman rumpalia. Tuskanhiki hieman helppas.


Mama oli Vihannissa klo 19:20, soittokämpille päästiin tasan klo 20:00, Daddyn pikkusisko kuskina. Soitettiin biisit nopealla aikataululla läpi, osa pariin otteeseen varmuuden vuoksi, vahvistettiin setti ja alettiin tekemään lähtöä tori-grillin kautta Rytmiin, pitihän Mamankin sentään syödä jotain. Klo oli nyt 21:30, ja poliisien pikkujouluratsia pysäytti meidät valtatie 8:lla, justiinsa, ajattelin, nimittäin autossa oli kamat, ja sen verran täynnä että etupenkillä piti olla sylikkäin, Mama vahvimpana otti Andyn ja Daddyn polvelleen (piilohymiö) ja nyt poliisin pirulaiset pysäytti meit… *muutama kirosana tähän*. Toinen kerta peräkkäin, kun ollaan menossa autolla keikalle, ja Mama kyydissä, ja poliisit pysäyttää. Olivat sen verran tahdikkaita poliiseja, että eivät tehneet muuta kuin puhalluttivat ja toivottivat hyvää matkan jatkoa, ilmeisesti hoksasivat mihin ollaan menossa ja ”ymmärsivät”..
...vai johtuukohan tuo Mamasta, kun eivät edelliselläkään kerralla huomauttaneet muuta kuin avoimesta tankinkorkista:) …Mama on poliiseille vissiin vain tekosyy pysäyttää meidät;) ..onneks ei oo vielä palokunta sattunut kohille, tiiä vaikka saatais letkusta koko jengi!


Kello oli aika lailla tasan klo 22:00, kun päästiin Rytmiin, paikalla oli kivasti jengiä jo tuolloin, ja REMYläiset olivat roudanneet ja stäkänneet rummut ja pikku ”PA”:n paikalleen, eli ei muuta kuin vaffarit paikalleen, piuhoja seinään ja soittamaan. Iloksemme totesimme, että pienelle lavalle oli saatu jopa monitorointi järjestettyä. Hienoa toimintaa REMYltä!


Soundcheck tehtiin pikaisesti, ja settiä pääsimme vetämään n. klo 22:30. Tässä vaiheessa kiire oli loppunut, ja jopa ehditty ”yhdet” rentouttavat ottaa. Fiilis oli päivän vastoinkäymisistä huolimatta korkealla, paikalla oli jengiä tupa täynnä ja hyvä tunnelma täytti koko mestan. Eli setti käyntiin ja rock´n´roll. Huolimatta siitä, että rumpalimme ei ollut mukana, saimme vedettyä setin onnistuneesti läpi.

Ilmiselvästä väsymyksestä ja raskaasta matkasta huolimatta olimme Andyn (ja yleisön) kanssa Maman suoritukseen (sekä jopa omaamme) todella tyytyväisiä, mikä ennestään nosti fiilistä. n. 10-11 biisiä soitettiin, ja sen jälkeen siirryimme (ainakin vähäksi aikaa) yleisön puolelle nauttimaan REMYn tarjoamista jameista, mitkä todellakin olivat hyvät. Mahtavia esityksiä nähtiin loppuillan aikana, ja innostuimme tietty itse kukin vielä vierailemaan lavalla eri kokoonpanoissa ja hauskaa oli (ainakin itsellä:). Oulustakin oli jengiä tullut REMYn jameja tsekkaamaan, terkkuja vaan Prowlerille ja kumppaneille!
Fiilis oli niin hyvä, että ilman jatkoja ei selvitty tästä illasta, eli meni loppujen lopuksi n. klo 06:00 asti, että päästiin nukkumaan. Mamalla olikin kello herättämässä jo heti parin tunnin päästä, nimittäin juna lähtee Vihannista tänä samaisena aamuna kello 10:38 takaisin kohti Poria. Ja nyt ei nukuttu pommiin:)

…suunnattomalla jännityksellä seuraavaa keikkaa odottaen, aina sattuu ja tapahtuu enemmän tai vähemmän, mutta tuntuu loppujen lopuksi menevän kuitenkin ihan hyvin, mikäs siinä.. raskasta, mutta pääasia että hauskaa ja antoisaa!

Kirjoittanut JCM 30.11.2005

            790×520  -  28 kt.


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

alanko: Onpa hassu puhelin kun ei äänettömänä kuitenkin normaalisti herätystä tee. En oo moiseen koskaan törmänny.
JCM: Mullon ittellä samallaine nokia, ja siemens toimii samallai myös. Jos on kiinni, niin herättää, jos on äänetön niin ei herätä.
tatta: Thank you everybody!!!!!!!!! Grazy mama loves you!!!!!!!!

Yhteensä 3 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti