Muusikoiden.net
14.12.2018
OGRE | Magnesiumkitarat 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.03.2005: Lakland Darryl Jones


No niin nyt muutaman erilaisen keikan ja studiosession jälkeen uskaltaa lähteä arvioimaan. Eli kysessähän on Lakland Skyline sarjan jazzmallinen (passiivi) Darryl Jones basso (4 kieltä). Bassossa on saarnibody ja ruusupuuotelauta. Mikit ovat Aeron ja virittimet Hipshotin. Kielet voi pujottaa joko tallan tai rungon läpi.
Ensivaikutelma bassosta on, että se on erittäin kevyt ja helppo soittaa. Kaula on melko ohut jopa jazzbassoksi ja erinomainen nauhatyö mahdollistaa kielien laskemisen naurettavan alas. Basson soundi on akustisesti todella napakka ja sustainia riittää.Työn jälki on todella laadukasta kautta linjan ja hutiloinnin merkkejä ei näy. Hipshotin virittimet tuntuivat alkuun heppoisilta keveytensä takia, mutta ovat nekin osoittautuneet varsin mainioiksi.
Vahvistettuna basson soundi on juuri sitä mitä olen hakenut. Alapää on todella tiukka ja potkii kuin muuli. Huminaa ei esiinny ja vahvarin ruuvailu on vähentynyt huomattavasti(EQ on jämähtänyt flat-asentoon). Yläpää on kirkas, mutta juuri mielyttävällä tavalla ilman korvia raastavia kihinöitä.Lisäksi DJ toistaa hämmästyttävän tarkasti sen mitä sormista lähtee. Esim. ghostit ja peukutus kuullostavat juuri siltä kuin pitääkin; basso melkein pakottaa soittamaan funkisti. Mikit menevät myös miellyttävästi murolle, kun kieliä oikein innostuu röytämään esim. rockkeikalla. Kaiken kaikkiaan basso on osoittautumassa todelliseksi Thorin vasaraksi ja pieksee jo nyt kaikki kokeilemani Fenderin jazzit sekä uudet että vanhat.

Kirjoittanut toivajar16 22.03.2005

            457×495  -  33 kt.


Arvostelu

4,34,34,34,34,3    (6 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

balzary: Erikoisen kevyt basso saarnirunkoiseksi. Hyvä keppi anyway.
Hernia: Minkä merkkisiä kieliä olet käyttänyt DJ:ssä? ErnieBall:eissa ei E:n punos riitä satulaan asti jos kielet-läpi-rungon..
toivajar16: ihan ernie ballin slinkyja
Tana: Loistoarvio, allekirjoitan!
luoma: Komppaan edellisiä, todella hyvä soitin..

Yhteensä 5 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti