Muusikoiden.net
14.12.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

13.04.2006: SerialKillerin Soittokamat!


Kitarat:
Ibanez rg570: Peruskeppi, alkuperäiset mikit kiinni, eli jotkin ns. vintage. Saundi toimii. Pidän tämän skeban kaula rohviilista. Floikka talla minkä oon lukinnu ku en tee kammella mitään.

Jackson Performer Rhoads: Tällä hetkellä palasina. Mikä on hyvä, en tiedä lyönkö kasaan koskaan. Huonot mikit, huono elektroniikka, kaulapainoinen. Noh on tässäkin tuo kaula profiili hyvä.

Serena nylon kielinen akustinen: Eka kitara, ei tarvetta vaihtaa, vaikkakin on aika hirveä vekotin. tomii kotisoitossa Knockin\' on the heavens doorin yms. soittoon.

Kaikki kitarat vasureita. Luonnollisesta syystä.

Vahvistimet ym:
Peavey 5150II nuppi: Paras ostos mitä olen tehnyt. Loistava särösaundi. Täys putkivehje... Ainoa miinus on cleani kanava, en saa oikein kivaa saundia tästä ulos. Tai ole ainakaan vielä saanut, jää aina vähä tunkkaiseksi ja mössöiseksi. Mutta särön takia tämän ostinkin,

4x12\" kaappi: Halpis(ei behringer) kaappi toimii, mutta ei kestä vertailua kalliimpien kaappien kanssa.

Ibanez Bass Synthesizer: Basso syna kitaralle \\../, Toimii kivana efektinä kun oma bändi ei käytä kiippareita livenä, niin tällä saa tiettyihin kohtiin pientä lisää.
Oikein kiva peli joka on pitänyt hankkia jo pitkään.

Boss Chromatic Tuner: Työkalu. Ei tästä oikein muuta voi sanoa. Viritin on hyvä omistaa ja itse valitsin tämän, riittävän tarkka ja selkeä.

Morley Bass wah: Ala vireiselle kitararalle loisto peli, kuulostaa leijonalta, alapää ei häviä missään kohtaa eli ei käy korvaan niin kuin monet toiset wahit.

Boss super phaser: Noh... En tiedä tämän käyttö tarkoitusta, mutta kiva purkki heittelen tätä aina sopiviin kohtiin jotta saan vähä kevennettyä saundia. Eli käytän todella miedoilla asetuksilla..

Ibanez Lo-fi pedal: Tämä taasen on kovassakin käytössä. Pedaalissa on Low ja high pass filterit ja sörä, eli tällä saa kitaran kuullostamaan vanhalta pahvilaatikko radiolta. Tätä on käytettävä efekti lenkissä jotta se toimii tässä tarkoituksessa. Loistava pedaali.

Boss OC-2 Octaver: Uusin hankintani. En ole vielä löytänyt tälle varsinaista käyttöä, itseasiassa ostin koko lootan heräte ostoksena. Saundi on omalaatuinen, sointuja tällä ei voi soittaa, mutta oikeassa paikassa toimii kuin vasara. Itse ääntä jos kuvailen niin se on aika \"syntikka\" mainen kun ruuvaa ääri asetukset päällensä. Kiva lelu.

kielet: D\'addario kielet. .014-.068 setti, kitaran vire A:ssa niin tarttee paksut kielet.

Kamaa tulee vuoden mittaan lisää. Mutta yksi asia mikä on varma niin multiefekti kamaa en hanki. En pidä saundeista ja eivät yleensä toimi hyvin yhteen stomp boxien kanssa. Enkä myöskään pidä mistään digi hässäköistä. Analogi on Analogi, mitäs sitten jos vähä suhisee, oikeanlaista piuhaa ja virtalähdettä niin eipä ole ongelma...

Kirjoittanut SerialKiller 03.03.2005


Arvostelu

2,32,32,32,32,3    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

SerialKiller: Vaihdoin juuri kielisetin astetta paksumpaan vanha setti oli .013-.062, nykyään löytyy .014-.068. Eli tämmöinen edit ilmo...
Mirk0: bass wahin tilalla saattas myös toimii power wah.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Omat soittokamat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti