Muusikoiden.net
07.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

12.02.2005: DEAD SHAPE FIGURE ja rässi.


Hmheeh...Näin alkaa pitkä ja helevetin kuiva kertomus siitä, kuinka valmis on persaukisen, tuntemattoman thrash-metal bändin oltava että keikkaa pukkais edes joskus..

Olipa kerran A.D. 12.2.2005 DSF niminen, todella loistavalla tulevaisuudella siunattu ja hyvällä henkilökemialla varustetta orkesteri. Aamupäivä alkoi jokaisella bändin jäsenellä niin kuin tavalliset lauantait yleensä: minuuttikaurapuurolla, henkisellä tyhjyydellä ja lempi cd:llä (Testament: Low. Kuvaa tarinamme kuuntelijoiden self esteemiä). Ei siis tietoakaan helvetillisestä hedarista, kankkusesta tai röökinhajuisista vaatteista, joita mukamas edellisen illan hulvattoman hervottomista rock-skenen insidepiirien julkkisfrendien kanssa vietetyistä bileistä luulisi kuuluvan olla. Todellisuudessa DSF:n jäsenet katsoivat videolta saksalaisen etsiväsarjan jatko-osan kukin tahollaan ja huuhtelivat mikropitsan alas laimealla sitruunavissyvedellä.

Sitten alkoi tapahtua: tuleva kitaristilegenda Big mothafickin`J soittaa ääni väristen vokalistillemme Galzille ja ilmoittaa tänään illalla olevan tärkeimmän pistokeikan koskaan; tästä jumalauta riippuu Nuclear Balstin diilit ja kaikki!
Ei kun villasukka päähän ja toinen käteen ja viivana reenixelle, huitasemaan settiä läpi, onhan kello jo neljä iltapäivällä ja keikalle alkaa kamojen roudaus kuudelta (lämppäri tuo luonnollisesti kaikki backlinet, miksaajan, merchandise-myyjän sekä rumpukorokkeen).

Niinpä neljänkymmenen minuutin setti kelataan vartissa läpi ja otetaan cover-biisin sanoja varten nuottiteline mukaan, ja ei kun roudaamaan.

Onneksi otettiin oma sikspäkki messiin, ei meinaan tipu yhtään kaljaa lämppärille ilmaseks, pääesiintyjä on jo dokannu oman osuutensa ja aikoo varastaa DSF:nkin kaljat vedoten siihen, että lämppäribändeissä artistit maksaa.

Lopulta DSF:n intro kajahtaa kuitenkin ilmoille ja bändi pääsee toteuttamaan unelmaansa: veivaamaan armotonta rässiä supportin asemassa, näyttämään uusille kuulijoille mistä kana kusee..

Factoryssa oli tuona iltana yli kymmenen ihmistä, kahdeksan niistä tuttuja.

check us out:
www.deadshapefigure.tk

Kirjoittanut silkwood 02.03.2005


Arvostelu

3,03,03,03,03,0    (2 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Metal90: Oikea meininki \,,/

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti